dj. 25/2 al dj. 28/4 | El poble va de Fira!: curs d’indumentària modernista al Museu Tèxtil de Terrassa


Organitzador: 
Museu Tèxtil de Terrassa
Data: 
dijous, 25 febrer, 2016 - 17:00 a dijous, 28 abril, 2016 - 19:00
Descripció activitat: 

El Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa organitza un curs d'indumentària modernista inspirat en la Fira Modernista de la nostra ciutat.

Els dies són el 25 de febrer, el 10 i 31 de març, i el 7 i el 28 d’abril, de 17.00 a 19.00h

El Curs d’indumentària modernista permet endinsar-se en l’estètica de l’època amb l’objectiu d’elaborar un conjunt d’indumentària el més fidel possible. Com a novetat d’aquesta edició, es confeccionarà una faldilla i es reciclarà o transformarà una brusa. Es tracta d’una indumentària més adient amb el tema de la Fira d’aquest any a Terrassa, que és el món obrer. Per això caldrà portar unao diverses  bruses per poder treballar amb elles.

El curs està dirigit per la professora Rosa Rubio, experta modista i col·laboradora habitual del CDMT. Durant les sessions, ella va guiant en el disseny, patronatge i confecció d’un model personalitzat.

La primera classe es dedica a la presentació del curs, l’època, l’estil i a parlar del disseny de cada model, els materials i les mides.

Preu: 75 euros

(Es tracta d'una activitat per a adults, adreçat a persones amb nocions de costura. El treball de confecció es farà a casa, al Museu s’orienta i es dirigeix la feina).

Cal inscripció prèvia a: auladidactica@cdmt.es o al telèfon 93 731 52 02. (Les places són limitades).

Més informació:

El poble va de Fira!

Adreça: 
Carrer de Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat