Del dl. 10 al dc. 12 d'abril | Tallers infantils d'educació de l'escriptura [Obbal Grafologia]


Data: 
dilluns, 10 abril, 2017 (Tot el dia) a dimecres, 12 abril, 2017 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Aquesta Setmana Santa a Obbal Grafologia han programat tres cicles de tallers d'educació de l'escriptura per a nens i nenes d'entre 5 i 11 anys. Tots els tallers són impartits per personal amb titulació universitària d'expert en Educació i Reeducació de l'escriptura.

Cada cicle es composa de diversos tallers, els quals tenen una durada i una temàtica diferent en funció del cicle i de l'edat dels nens inscrits:

1. Tallers de primers traços

 

Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de P5 d'Educació Infantil, on treballaran de manera lúdica les bases de l'escriptura potenciant el treball manual. Entre d'altres aspectes incidiran en l'orientació espacial, la coordinació motora, la motricitat gruixuda i fina, la memòria, la direcció dels traços de les lletres i com agafar el llapis i seure correctament.

Durada dels tallers: una hora.

2. Tallers de lletra lligada

 

Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de primer a tercer d'Educació Primària, on treballaran exclusivament l'escriptura amb lletra lligada: la forma i dimensió de les lletres, les unions entre lletres, les zones que ocupa cada lletra al text, la direcció i el moviment de l'escriptura, així com diferents eines que els ajudaran a adquirir fluïdesa i llegibilitat a l'escriptura.

Durada dels tallers: una hora i mitja.

3. Tallers d'estructura i organització de l'escrit

 

Cicle de tallers adreçats a nens i nenes de quart a sisè d'Educació Primària, on treballaran diferents tècniques per a millorar la lletra i la presentació dels deures i/o feines: els nens aprendran a identificar els marges de l'escriptura i els espais del full, a respectar les dimensions de les lletres, a situar el paper, la mà i el cos correctament, i a fer presentacions amb bona lletra i amb una estructura organitzada i neta.

Durada dels tallers: dues hores.

Aquesta Setmana Santa els tallers tindran lloc els dies 10, 11 i 12 d'abril en sessions de matí i tarda. Consulteu tota la informació trucant al telèfon 630 141 318 o bé a través del seu formulari web.

 

Adreça: 
Carrer Irineu, 1
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat