12/12 | Jornada de portes obertes a Esthetica Natural (amb mostres i descomptes)


Data: 
divendres, 12 desembre, 2014 - 15:00 a 21:00
Descripció activitat: 

Esthetica Natural és un espai d'estètica i ioga situat al Carrer Llibertat, 39 de Terrassa, en ple barri de Sant Pere. Darrera d'aquest centre inaugurat el 2005 hi trobem a dues professionals, amb més de 30 anys d'experiència i formació en el sector.

A Esthetica Natural hi ofereixen serveis com: cera natural i freda; depilació làser; micropigmentació; maquillatge; manicura i pedicura; massatges corporals; tractaments del dolor; tractaments anticel·lulítics; fangs, sals i algues; olis naturals; digitopuntura; shiatsu; reflexoteràpia; aromateràpia; kinesiologia; etc... Utilitzant, en tot cas, productes 100% naturals, en la gran majoria, podríem dir que el 99% de casos, de la marca Alquímia que té premis de Greenpeace, entre altres guardons per l'ús de productes naturals, no químics.

QUÈ ENS PROPOSEN?

Esthetica Natural vol donar un pas més i, per a fer-ho, us proposa una JORNADA DE PORTES OBERTES prevista pel divendres 12 de desembre, de 15:00h a 21:00h. Hi podeu anar en qualsevol moment dins d’aquest horari, sols o acompanyats, us rebran les professionals del centre i us faran una exposició de coneixements sobre el món ALQVIMIA i els seus serveis. I, això no és tot, totes les persones que hi aneu el dia de portes obertes rebreu mostres d’obsequi perquè pogueu comprovar de primera mà les qualitats dels productes ALQVIMIA. I, encara més, també us oferiran cupons descompte exclusius que podreu bescanviar per serveis i/o productes a Esthetica Natural. No està malament, oi?

REQUISIT: Però, per a tirar endavant aquesta iniciativa, fa falta que es compleixi un requisit. Cal que hi hagi un mínim de 10 inscrits per a la jornada de portes obertes. Envieu un mail a hola@connecterrassa.cat i us farem arribar la invitació personalitzada en el moment que hi hagi un mínim de 10 inscrits.

+ sobre ALQVIMIA:

ALQVIMIA va néixer amb la premissa de crear una cosmètica 100% natural des del màxim respecte per la natura i per l'ésser humà. Per això avui, 30 anys després, la seva seu segueix estant a Can Duran, als peus dels Pirineus, en la mateixa masia en la qual Idili Lizcano, fundador d’ALQVIMIA, es va iniciar com a Mestre Perfumista.

Actualment existeix tot un Món Alqvimia que respon a diferents inquietuds que donen sentit a la seva existència, el respecte absolut per la feminitat, l'amor per la feina ben feta, l'aposta per una economia humanitzada, l'ús de matèries primeres ecològiques 100% naturals, la cerca de l'excel·lència i de la màxima qualitat i la constant innovació, que ens permeten seguir sent líders en Alta Cosmètica 100% Natural. 

Seguiu llegint a la web d’ALQVIMIA.

 

Vull participar-hi!

Adreça: 
Carrer Llibertat, 39
08226 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat