Vols conèixer l'escola Joaquima Vedruna Terrassa?


 • Etiquetes: Jornades de portes obertes als centres educatius 2021 | Temps de lectura: 4 minuts

  dijous, 4 febrer, 2021 - 16:00

   

  L’escola Joaquima Vedruna Terrassa (Carretera de Castellar, 398) es basa en un projecte educatiu que explicita un estil d’educar inspirat en la Proposta Educativa Vedruna, i en el tarannà i l’obra de Joaquima de Vedruna, en clau del segle XXI.

  El seu projecte educatiu orienta el propòsit educador de les escoles Vedruna perquè cada nen i nena, cada noi i noia pugui desplegar el bo i millor d’ell mateix. El Projecte Educatiu és el marc de referència: és el punt d’inici i a la vegada la fita educativa.

  ETAPES EDUCATIVES:

  Aquesta etapa té com a finalitat formar persones que siguin capaces de desenvolupar-se de forma autònoma en un món cada vegada més global i plural. Fomentem la creativitat per tal de que desenvolupin totes les seves capacitats d’aprenentatge, afavorint el creixement personal basat en l’adquisició d’hàbits. Eduquem els petits i petites en la sociabilitat i el respecte envers els altres i el seu entorn.

  En aquesta etapa s’atenen amb especial atenció les necessitats bàsiques dels infants promovent un ambient positiu i familiar. El nostre objectiu és aconseguir el desenvolupament integral dels nostres alumnes en coordinació i col·laboració estreta  amb els pares i mares.

  Les finalitats bàsiques que oferim en aquesta etapa són proporcionar a l’alumnat un marc d’aprenentatges que li permeti l’adquisició de les competències bàsiques i en l’aplicació dels instruments necessaris per a adquirir nous aprenentatges.

  Proporcionem als nens i nenes una educació que els permet assegurar el seu desenvolupament personal i posar les bases d’una formació basada en l’autonomia personal, la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat, la participació i el compromís individual i col·lectiu: conèixer els elements bàsics de la llengua, l’entorn geogràfic, la història i les tradicions que li permetin arrelar-se al país, i poder participar en la construcció d’un món millor i continuar aprenent al llarg de la vida.

  L’educació de la etapa secundària al nostre centre es caracteritza per un especial tracte individual i humà dels nostres alumnes, amb l’objectiu central de portar a terme una educació integral, basada en la formació en valors dels nostres joves.

  La finalitat central de cadascuna de les matèries curriculars és el desenvolupament de les competències bàsiques, tot tenint en compte que cadascuna de les matèries contribueix al desenvolupament de diferents competències i, a la vegada, cada una de les competències bàsiques s’assolirà com a conseqüència del treball en distintes matèries.

  Assolim aquest repte, vertebrant la nostre educació en pilars fonamentals: Acció tutorial, Innovació Pedagògica, Multilingüisme, Educació en valors i Acció Social.

  La formació professional capacita per a l'exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i els coneixements propis de cada sector.

  A la nostra escola tenim estudis de cicles formatius de grau mitjà i superior de dues famílies professionals:

  Serveis socioculturals i a la comunitat: CFGS Tècnic en educació infantil (Modalitat DUAL).
  Activitats físiques i esportives: GFCM Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural i Tècnic en futbol 1 i 2. CFGS Ensenyament i animació socioesportiva.

  Tots els nostres cicles formatius estan basats en l’aprenentatge a partir de la pràctica. Els nostres alumnes aprenen practicant des del primer dia.

  Els nostres alumnes de cicles formatius poden optar a:
  Certificat de suport vital bàsic i desfibril·lació, expedit per Creu Roja.
  Títol de monitor/director d’activitats de lleure infantil i juvenil, expedit per la fundació Pere Tarrés.

   

  El nostre Itinerari psicopedagògic té com a objectiu principal «acompanyar el creixement personal dels alumnes adaptant-nos a les capacitats i possibilitats de cadascú», tal i com recull el Projecte Educatiu de les Escoles Vedruna de Catalunya.

  Aquesta proposta pren forma a partir d’un seguit d’actuacions seqüenciades en les diferents etapes educatives al llarg de la vida escolar tenint present el procés evolutiu i maduratiu [Més informació].

  Oferim també la possibilitat de cursar el Batxillerat DUAL que permet obtenir la titulació del “Batxillerat nord-americà, High School Diploma, via online”.

  --

  Dates de preinscripcions:

  • Del 15 al 24 de març: Educació infantil de segon cicle i educació primària.

  • Del 17 al 24 de març: ESO.

  --

  VULL RESERVAR UNA ENTREVISTA

  --

  Especial Jornades de Portes Obertes

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat