Una combinació de tapes i brasa deliciosa al Restaurant Santabrasa [Crònica gastronòmica de Terrassa al pap]


  • Etiquetes: Terrassa al pap | Temps de lectura: 1 minut

    dimecres, 7 setembre, 2022 - 11:30

     

    [Crònica gastronòmica de Terrassa al pap sobre el restaurant Santabrasa]

     

    Per fi, després d'uns dies de descans, hem tornat a agafar el ritme de restaurants i us portem un nou post! Aquesta vegada hem anat al @santabrasa_restaurant i us el recomanem al 100%!

    El restaurant combina el tapeo amb la brasa i no ens podria agradar més aquesta barreja.

    Quan hi aneu, heu de demanar tant sí com no la mitjana de vedella d'1 kg; ens va semblar ESPECTACULAR!

    No us perdeu tampoc els ous estrellats trufats i el pastís cardenal de postres, que són glòria. I, ara a l'estiu, aprofiteu sobretot la seva terrasseta a les nits, que és un oasi al centre de la ciutat!

    • Tipus de cuina: tapes i brasa
    • Adreça: Carrer Joan Coromines, 4 - Terrassa.
    • Recomanació: la mitjana (1 kg) de vedella madurada
    • Local: ampli, amb una terrassa espectacular
    • A destacar: aprofiteu la seva carn; val molt la pena!
    • Sense gluten: carta per a persones amb celiaquia, amb moltes opcions
    • La nostra tria: per a 4 persones: cors de carxofa laminats, caneló de rostit amb beixamel de tòfona (boníssim), ous estrellats trufats (brutals), mitjana de vedella madurada d’1 kg (espectacular), pastís cardenal (molt recomanable), pastís de formatge, tiramisú i cerveses
    • Preus aprox.: 25-30€ per cap

    Vull seguir Terrassa al pap!

    També et pot interessar:

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat