Saps què menja la teva pell? [Projecte Interval]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 1 minut

  dijous, 22 setembre, 2022 - 16:15

  [Ens ho explica Projecte Interval]

  És molt important conèixer les substàncies nocives en els productes d'higiene personal i cosmètica. La pell és l'òrgan més gran que tenim i té funcions de protecció, excreció i diagnòstic. Tot el que entra la pell ens afecta.

  Entre les formes d'intoxicar-nos hi ha l'aire, tèxtils, alimentació... i tb la cosmètica! Cal tenir en compte els additius, que no es poden considerar ni bons ni dolents. El perill està en la concentració (o quantitat) ingerida en un període de temps. Algunes vegades els efectes creuats dels additius no són avaluats, la qual cosa pot provocar efectes nocius a llarg termini.

  Entre els tòxics que cal evitar trobem lauril sulfat de sodi, triclosan, formaldehids, parabens i  composts de polietielnclicol, entre altres. És molt recomanable aprendre a llegir les etiquetes dels productes.

  RINGANA és la marca de productes de cosmètica recomanada per @interval_espaciodecambio, per diversos motius, entre els que podem destacar:

  • 100% fresc
  • 100% substàncies actives
  • 100% coherent
  • 100% ètic

  https://connecterrassa.cat/comunitat/projecte-interval

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat