Ramon Sobrino i Claret (Restaurant Claret): «Hi ha famílies del barri que han vingut sempre, de generació en generació, i això ens omple d’orgull»


  • Etiquetes: Comerç Ca n'Anglada - El Tomb, bars i restaurants, entrevista | Temps de lectura: 2 minuts

    dimecres, 14 novembre, 2018 - 18:45

    El Restaurant Claret de Terrassa és un dels establiments en actiu més antics del barri de Ca n’Anglada. El 1966 va obrir les seves portes de la mà dels lleidatans Domingo Claret i la seva dona, la Mercè. Des de fa 15 anys, és el Ramón Sobrino i Claret, el net dels precursors d’aquest bar restaurant, qui dirigeix aquest negoci situat al carrer de Sant Damià, 251.

    Amb una capacitat de fins a 42 comensals, el Claret ofereix una cuina tradicional i casolana que es pot tastar qualsevol dia de la setmana, excepte els dimecres, que és tancat. La resta de la setmana els clients disposen d’un menú per tan sols 11,50 €.

    Un dels plats forts d’aquest restaurant són les tapes per a dues persones com el pop a la gallega, el seitó i els musclos, així com les famoses braves del Claret, un dels trets diferencials de la casa.

    El Ramon Sobrino destaca la història d’aquest establiment i assegura que “hi ha famílies del barri que han vingut sempre al Claret, de generació en generació. Avis, pares i fills segueixen la tradició de passar per aquí i això ens omple d’orgull”. I, afegeix: «Trobem que la clientela que tenim és bastant fidel tot i que sempre venen cares conegudes. Normalment, la gent que sent a parlar de nosaltres és pel boca-orella, la gent parla bé de nosaltres i ens produeix una satisfacció enorme”.

    D’altra banda, Sobrino ens explica un dels punts forts del Claret, la localització. Dins del barri es troben ubicats en una “situació privilegiada” degut a la visibilitat del local i la situació en un carrer molt transitat de Ca n’Anglada. Tot i això també reconeix alguns inconvenients com l’aparcament. Segons el propietari, “és un dels temes que hauríem de solucionar perquè som conscients com és de difícil que els clients arribin puntuals quan tenen una reserva”.

    Per a més informació, podeu contactar directament amb el propietari Ramon Sobrino i Claret al telèfon 93 785 01 06.

    --

    NOTA: Aquesta entrevista forma part d'una sèrie d’entrevistes a tots els comerços i professionals associats a Comerç Ca n’Anglada – El Tomb. En publiquem una cada setmana. Les podreu trobar totes a connecTerrassa i al Canal Ca n’Anglada. Si les voleu rebre per correu electrònic, només cal que us apunteu al butlletí.

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat