Què provoca una malaltia alimentària i què podem fer per evitar-la? [Adeslas Segurcaixa]


  • Etiquetes: | Temps de lectura: 0 minuts

    dijous, 13 maig, 2021 - 10:00

     

    Saps què provoca una malaltia alimentària? Les malalties de transmissió alimentària es poden produir en microorganismes i, també, per paràsits.

    Adeslas Segurcaixa (Carretera de Montcada, 196) ens explica en quins aliments es poden trobar aquests bacteris i paràsits i què podem fer a casa per evitar-ne les malalties que se'n deriven:

    Més informació:

     

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat