Per què és important tenir un lloc web? [per Montse Magaña]


 • Etiquetes: opinió | Temps de lectura: 4 minuts

  dilluns, 14 desembre, 2020 - 16:15

  OPINIÓ | Estem vivint en un entorn digital i, ara més que mai, és una necessitat per a tots els negocis, siguin grans o petits, tenir el seu propi lloc web.

  Aquest 2020 ha estat dur i ha accelerat la digitalització dels nostres comportaments i  maneres de comunicar-nos. Hem anat molt més a consultar coses a internet i hem comprat molt més online. Per aquestes raons i moltes més hem de tenir presència digital si o si.

  Avantatges de tenir un lloc web:

  • Visibilitat

  L’augment de visibilitat fa que tenir un lloc web esdevingui imprescindible. Moltes vegades es busca informació d’un negoci abans d’anar o decidir comprar-hi. En el lloc web es poden trobar instruccions de com anar-hi, el telèfon de contacte, horaris...

  • Credibilitat

  Un lloc web dóna l’oportunitat al teu negoci de dir als usuaris perquè han de confiar-hi. La imatge, fotos, opinions d’altres usuaris.... són factors que afecten molt a la bona credibilitat d’un negoci.

  • Accessibilitat 24h

  Els usuaris i possibles clients poden conèixer els teus serveis o productes les 24 h del dia, 365 dies l’any. Allà poden trobar, inclús, respostes als seus dubtes i decidir triar-te per fer les seves compres o contractar els teus serveis.

  • Clients sempre informats

  En el seu concepte més bàsic un lloc web és com un catàleg online del teu negoci on es pot actualitzar en qualsevol moment. Qualsevol campanya que llencis en el teu negoci, el teu lloc web l’explica i els usuaris es mantenen sempre informats.

  • Control total del contingut

  A diferència de les xarxes socials, que han d’estar destinades a portar usuaris al lloc web, tens el control dels continguts i no estàs arriscat al fet que un dia bloquegin un contingut o no el puguis eliminar.

  El teu lloc web és teu i publiques, modifiques i elimines el que necessites. Ha de ser el lloc de referència del teu negoci.

  Com tenir un lloc web professional:

  • Contractant

  Contractant un professional que te'l faci. Sobretot busca algú que t’ofereixi confiança, que mostri altres feines fetes i parla si fa falta amb els clients.

  Un lloc web no és només instal·lar un WordPress i escriure. Necessita una planificació, pensar quin és l’objectiu del lloc web i organitzar el contingut.

  • Aprenent

  Si no et fa por la tecnologia, aprendre a fer-te una web és un bon mètode, ja que de passada sabràs com canviar els continguts sense ajuda d’un professional.

  Novament decideix bé on aprendre pels mateixos motius explicats anteriorment.

  Saber fer un lloc web no és només mirar quatre tutorials. Fer un lloc web que funcioni necessita de certs requisits que només s'aprèn amb bons professionals o perdent molt temps mirant per internet.

  Resumint

  Depenent de les necessitats del teu negoci és millor contractar o aprendre.

  El meu consell personal és una combinació dels dos, i això és el que trobareu en el meu Taller crea el teu web que organitzo el 16 i 23 de gener a Terrassa.

  En aquest taller aprendreu aspectes tècnics que segurament només fareu servir una vegada, però costen hores en fer-ho bé pel teu compte. També aprendreu a dissenyar el lloc web, el que us donarà la facilitat de saber com modificar després els continguts. Tot supervisa’t per mi. Estudiarem els teus objectius i desenvoluparem el millor lloc web pel teu negoci.

  Tota l’informació a:

  https://montse-magana.com/taller-crea-tu-web-en-wordpress/

  --

  ASSESSORAMENT GRATUÏT

  Si voleu una auditoria SEO gratuïta, contacteu amb mi, dient que heu llegit aquest article a connecTerrassa! 

  Contactar amb Montse Magaña

  FORMACIÓ A TERRASSA

  També informar-vos que, si voleu aprofundir més en aquest tema, els dies 12 i 14 de gener podeu assistir al Taller SEO que faig a les oficines de Brandall Agency al Carrer Puig Novell, 6, 2-3, de Terrassa. Podeu trobar més informació a: 

  Anar al Taller SEO

  --

  Més informació:

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat