Portes obertes al col·legi Santa Teresa de Jesús


 • Etiquetes: Jornades de portes obertes als centres educatius 2023 | Temps de lectura: 2 minuts

  dissabte, 22 gener, 2022 - 14:15

  PROJECTE DE CENTRE

  El col·legi Santa Tersa de Jesús som una escola de les Carmelites Missioneres amb més de 130 anys de presència a Terrassa. Les nostres escoles destaquen per la qualitat de la formació tant acadèmica com humana que rep el nostre alumnat.

  Som una escola d’una sola línia, on impartim Segon Cicle d’E. Infantil i E.Primària, amb continuïtat d’ESO i Batxillerat al Col·legi Mare de Déu del Carme.

  El centre del nostre Projecte Educatiu és l’alumnat que rep una atenció individualitzada en un clima acollidor, motivador i estimulant per a l’aprenentatge.

  La nostra metodologia activa es renova constantment aplicant diferents referents d’innovació pedagògica: treball d’ambients a Infantil, intel·ligències múltiples, EntusiasMAT a infantil, treball cooperatiu, rutines i destreses de pensament, docència compartida, experimentació, creativitat, escola multilingüe, entorn virtual d’aprenentatge, gamificació, noves tecnologies....

  L’escola ofereix una educació acadèmica de qualitat i una ferma formació en valors; aposta pel treball en gestió de les emocions i per construir persones creatives, emprenedores, amb esperit crític i compromeses amb l’entorn i el món.

  TRETS SINGULARS

  Som una escola, participativa, familiar i propera. Potenciem que el nostre alumnat desenvolupi les seves capacitats i competències, el respecte i la cura de l’entorn (Escola Verda) i l’adaptació a una societat canviant.

  Respectem el seu ritme maduratiu i atenem a la diversitat amb una acció tutorial de qualitat, una pastoral respectuosa i una acció compartida família-escola.

  EQUIPAMENTS 

  Pati, hort, biblioteca, gimnàs, rocòdrom, aula polivalent, aula de música, aula d’informàtica, aula de plàstica, aules de reforç, laboratori, equipament digital (pissarres, chromebooks, tauletes...).

  SERVEIS 

  Acollida matinal, menjador escolar, activitats extraescolars, servei de psicologia, AMPA.

  MÉS INFORMACIÓ:

  --

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat