On podem comprar mascaretes personalitzades amb els logos d’empresa?


 • Etiquetes: coronavirus | Temps de lectura: 4 minuts

  dilluns, 5 octubre, 2020 - 15:30
  Quines empreses fan mascaretes personalitzades amb els logos d’empresa? Quin tipus de mascaretes fan? Com funciona? Cal fer comandes mínimes? Quins preus tenen? N’hem parlat amb algunes empreses de connecTerrassa que ho fan, i aquestes són les seves respostes:
   
   
  A Fupar personalitzen i confeccionen mascaretes amb valor social, higièniques, reutilitzables i amb teixit hidrofugat a totes dues cares i antibacterià. Les seves mascaretes permeten 25 rentades. No cal una comanda mínima, per tant se’n pot fer una de sola. I, respeccte al preu, depèn de la quantitat. Es poden consultar els models, aquí.

  Per a més informació: http://connecterrassa.cat/comunitat/fupar

  Fes la teva comanda ara!

  --

  PIRIS CENTRE FOTOGRÀFIC

  Piris Centre Fotogràfic ofereix mascaretes de tela rentables i reutilitzables. Porten una butxaca interior per a poder posar un filtre i, axí, augmentar la seva efectivitat.

  El funcionament és molt senzill: Només cal entrar a la seva botiga «online», escollir l’apartat mascaretes i s’obre una pàgina on s’hi pot visualitzar el disseny de la mascareta.

  En primer lloc cal escollir la mida de la mascareta (gran, mitjana o petita). En segon lloc, s’escull la quantitat que es volen. Pot ser una unitat, més d’una i també ofereixen «packs» de 5 unitats. I, finalment es tria el disseny, que pot ser una foto, un logo, un text o, si ho preferim, també es pot fer amb un dels dissenys que tenen predefinits. N’hi ha molts i diversos.

  No cal fer una comanda mínima, es pot fer des d’una única mascareta. Amb la possibilitat de fer «packs» de cinc, que poden sortir més econòmics.

  Els preus van des de 12,90 € la unitat; 34,90 € els «packs» de 5 unitats; i, 10,995 € els 10 filtres.

  Per a més informació: www.connecterrassa.cat/comunitat/piris-centre-fotografic

  Fes la teva comanda ara!

  --

  PUNT GRÀFIC

  A Punt Gràfic (carrer de Sant Marc, 89) tenen mascaretes amb dissenys atractius. Amb filtre FPP2, rentables fins a 120 vegades. Són lleugeres i eficaces. Es poden personalitzar amb el logo de l'empresa. Talles per a nens i adults.

  Per a més informació: http://www.connecterrassa.cat/comunitat/punt-grafic

  Fes la teva comanda ara!

  --

  SONGRAF TERRASSA

  A Songraf (carretera de Rellinars, 279) estan especialitzats en mascaretes de confecció. És a dir, fan la mascareta des de zero, i recomanen un dels 4 models que tenen, segons el tipus d’estampació necessari.

  El funcionament és molt senzill. La millor forma és contactar per e-correu amb ells i comentar-los quin tipus de mascareta i estampació necessitem. A partir d’aquesta informació i de les quantitats necessàries, realitzen el pressupost.

  La comanda mínima és d’1 unitat. Hi ha talles i models de noi, noia, nen i adult XL.

  Els preus varien segons el model.

  Model 1: Mascareta 3 capes: Cotó 1 color, filtre TNT i capa interior cotó: Amb costura central, i estampació de logo 1 color amb vinil en una cara. 7 € unitat (+100 unitats: 6 €).

  Model 2: Mascareta 3 capes: Cotó 1 color, filtre TNT i capa interior cotó: Amb costura central, i estampació de logo tot color amb transfer en una cara. 7,5 € unitat (+100 unitats: 6,5 €).

  Model 3: Mascareta 3 capes: Cotó o poliester estampat a color, filtre TNT i capa interior cotó. Amb costura central, i estampació a tot color de les 2 cares. 8 € unitat (+100 unitats: 7 €).

  Model 4: Mascareta 2 capes: Cotó o poliester estampat a color i capa interior cotó. Sense costura central, només pinzes, i estampació a tot color de tot l’exterior. 8 € unitat (+100 unitats: 7 €).

  Per a més informació: http://www.connecterrassa.cat/comunitat/songraf-terrassa

  Fes la teva comanda ara!

  --

  Més informació:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat