OPINIÓ | El fenomen de ‘Cincuenta sombras de Grey', per Miriam Ramos (Factor Mujer)


 • Etiquetes: Factor Mujer | Temps de lectura: 3 minuts

  dijous, 14 maig, 2015 - 13:00

  OPINIÓ | Hem demanat a la Miriam Ramos, propietària de Factor Mujer, un article sobre el fenomen del llibre i posterior pel·lícula ‘Cincuenta sombras de Grey'. Quina valoració en fa, com ha afectat al seu negoci, per què ha agradat tant, com ha afectat a les vendes dels seus productes... Això és el què ens explica:

  Per què ha arribat a un públic tant ampli, per què ha agradat tant?

  És un llibre de lectura senzill i, al cap i a la fi, es tracta d'una història d'amor, cosa que ha fet que arribi a molta gent i, en especial, a les dones. Per mi, aquest ha estat el secret i una de les claus de l'èxit: la senzillesa en la lectura i la història d'amor.

  És un llibre que ha agradat a la majoria de gent (en la majoria de casos, dones) que no coneixia aquest 'món' del Bondage, però a qui ja agrada i coneixen el bondage no els ha dit res aquest llibre, més aviat tot el contrari.

  Per què ha agradat tant?

  En la meva opinió ha agradat perquè dóna idees per a aplicar al llit, per a poder fer amb la teva parella. A la majoria de parelles, per desgràcia, els costa tenir idees per a disfrutar d'una forma diferent i, així, donar vida al seu desig i intensificar el plaer entre ambues persones.

  N'hi ha prou en introduir un antifaç, unes manilles suaus, una ploma, un oli, un spank/fuet suau que fagi soroll i poc mal, introduir unes boles xineses com a joc... totes aquestes coses senzilles de fer i que serveixen per a augmentar el desig o intensificar el resultat que busquen.

  Això és el què ha aconseguit la trilogia de 'Cincuenta sombras de Grey', proporcionar idees i fer que les parelles s'adonin que hi ha altres coses.

  Des de la nostra experiència a Factor Mujer

  Puc dir que molts homes han estat encantats que les seves dones llegissin aquest llibre, ja que amb aquesta lectura han pogut activar les relacions sexuals.

  Moltes parelles han trobat en aquest llibre una fantasia, escenes de rol, idees per a plasmar en les seves relacions, i els agrada molt.

  Moltes altres parelles llegeixen junts al llit i fa que puguin 'jugar' junt abans de posar-se a dormir.

  També amants 'single' han vist en Grey la possibilitat d'excitar més a les seves amants ocasionals, de tal manera que, així, augmenten el plaer en les seves relacions.

  Augment de demanda de joguines

  Si, i tant, per tot el què he comentat, moltes parelles han comprat joguines per a introduir en les seves vides i fer que les seves relacions augmentin en número i plaer.

  Pros i contres del llibre

  Això és la meva opinió: el llibre no reflecteix la realitat del Bondage. En aquesta trilogia es planteja que Grey és així per un problema d'infantesa i no és pas així.

  Les persones que desitgen realitzar aquesta pràctica són gent que disfruten de forma natural amb això i no tenen perquè patir cap trauma, ho fan lliurement perquè els agrada i perquè hi disfruten.

  Per mi, també cal saber distingir el què és bondage i el què significa Sadomaso. Bondage és l'ús de joguines com les que he comentat abans amb l'objectiu de proporcionar plaer, mai de fer mal ni patir.

  Per altra banda, el Sadomaso va més enllà amb joguines que fan mal i les persones no només disfruten del sexe que practiquen, sinó que s'exciten amb el dolor que els produeixen les joguines.

  --

  Miriam Ramos, propietària de Factor Mujer

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat