Núria Sánchez (B&N immobles): "Cada client és únic, cada història, cada necessitat i cada somni…"


 • Etiquetes: entrevista, B&N immobles | Temps de lectura: 7 minuts

  dimecres, 11 juliol, 2018 - 12:00

  ENTREVISTA | B&N Immobles és una empresa dedicada a la gestió i administració de tot tipus d’immobles, projectes d’interiorisme d’alt nivell i decoració situada a la plaça de Can Roca, 13, de Terrassa. Hem parlat amb la Núria Sánchez per conèixer més i millor aquesta empresa dinàmica i innovadora, i amb una gran experiència en el sector immobiliari.

  connecTerrassa- Núria, situa’ns: quan va néixer B&N Immobles i quin és l’equip de professionals que en formeu part?

  Núria Sánchez-  B&N Immobles neix de la idea de voler ajudar els altres, de millorar-los la vida, ajudar-los a trobar una llar en la qual puguin ser feliços i gaudir...

  Considerem que una casa és l'espai on podem gaudir dia a dia de la companyia dels nostres éssers estimats, és una espècie de cèl·lula on créixer i desenvolupar-se dins de la societat... Per això, volem que tots tinguin la seva llar, aquella llar amb què sempre somien...

  Com a equip, una de les nostres majors passions és veure com es fa realitat el somni dels altres i saber que nosaltres hem posat el nostre granet de sorra perquè això sigui possible.

  Som un equip molt dinàmic i innovador, i treballem amb moltes ganes per poder superar-nos contínuament, buscant oferir el millor servei possible als nostres clients.

  Tenim agents immobiliaris especialitzats tant en venedors com en compradors. "Assessors inmobiliaris personals i diferents", agents formats en les últimes tendències en màrqueting adaptades al sector immobiliari (CRS). Compromís, dedicació, formació, entusiasme i passió pel que fem defineixen la nostra tasca.

  També disposem d'un departament de Finançament, amb un dels millors intermediaris d'hipoteques, que té la capacitat de negociar amb més entitats al mateix temps i aconseguir les millors condiciones per a la hipoteca. Això proporciona molta seguretat als nostres clients i un millor servei.

  Assessorament jurídic i fiscal. A més, t'ajudem sobre qualsevol tema legal relacionat amb el món immobiliari: contractes, impagaments, successions...

  I la nostra coordinadora ofereix atenció al client, sempre disposada a ajudar amb un somriure. Resol tots els dubtes als nostres clients i els acompanya en tots els passos.

   

  cT- Com a immobiliària, oferiu serveis de compravenda d’immobles. Explica’ns com és la vostra forma de treballar i detalla’ns quins serveis oferiu.

  NS (B&N immobles)- Cada client és únic, cada història, cada necessitat i cada somni... Per això la nostra forma de treballar es caracteritza per oferir sempre un servei molt personalitzat, escoltant amb el cap i parlant amb el cor.

  Considerem que vendre la que durant anys ha sigut la seva llar o comprar-ne una de nova comporta moltes emocions. Com que sabem que no és un procés fàcil, acompanyem els nostres clients durant tot el camí, ho preparem i supervisem tot fins al dia de la signatura.

  Oferim diferents tipus de serveis: per a les persones que busquen comprar, els assessorem en la compra de l’immoble que més s’adapti a les seves necessitats. Comercialitzem, gestionem i tramitem tota la documentació necessària.

  Per a les persones que busquen vendre, oferim serveis com la valoració real de l’immoble, l’estudi de la documentació de la finca i la tramitació necessària  per a la seva venda (cèdula d'habitabilitat, certificat energètic...).

  A més, oferim comercialització, publicitat als millors portals immobiliaris i tancament d'operacions.

   

  cT- Teniu el local a la plaça de Can Roca, 13, de Terrassa. Com valoreu la vostra ubicació? I el barri de Can Roca (districte 5)?

  NS (B&N immobles)- No podíem haver escollit millor zona!!! És una zona que proporciona una gran tranquil·litat i està perfectament comunicada. Ens han rebut molt bé al barri des d’un bon principi i contínuament col·laborem amb la Associació de Veïns en totes les activitats que s’hi organitzen: curses, actes solidaris, festa major…

  A més, des dels finestrals de l’oficina tenim unes increïbles vistes cap a les zones verdes que ens envolten... Tot un luxe!!!

   

  cT- El client ha d’estar al centre de tot negoci i conèixer-lo ajuda a donar-li el millor servei. Com definiríeu el vostre client tipus?

  NS (B&N immobles)- Treballem de manera totalment personalitzada, coneixem molt bé els nostres clients i hi tenim una relació basada en confiança, transparència i molt afecte.

   

  cT- Un dels canvis més importants que estem vivint, provocats per l’auge de les noves tecnologies i la crisi econòmica que hem patit, és el canvi en els hàbits de consum i d’informació. Com valoreu aquests canvis? Com us hi adapteu?

  NS (B&N immobles)- Estem molt familiaritzats amb les noves tecnologies i les considerem eines essencials per a la nostra feina. Dinamitzen i faciliten la nostra feina, i l la fan més atractiva.

  A través dels anuncis que publiquem als portals immobiliaris i al nostre web arribem a més clients que des de casa poden veure còmodament tots els habitatges que oferim.  Les xarxes socials com Facebook o Instagram ens permeten apropar-nos més a la gent i donar a conèixer la nostra filosofia de treball.

  Ara fa poc hem començat a aplicar la tecnologia 360º en fotos i vídeos, fem tours virtuals, vídeos personalitzats... D’aquesta manera, quan es concerten visites els clients ja tenen molt més interès en el pis escollit.

   

  cT- Formeu part d’APIalia. Què és aquesta agrupació? Quins serveis i finalitats té? Què aporta als venedors i als compradors?

  NS (B&N immobles)- Treballar amb APIalia només té avantatges tant per als compradors com per als venedors.

  Per als venedors, quan encarreguin a una immobiliària d’APIalia la gestió de la venda del seu immoble, estaran encarregant simultàniament aquesta venda a totes les immobiliàries que pertanyen a l’agrupació.

  • Més immobiliàries oferiran el seu immoble.
  • Major difusió de la venda del seu immoble.
  • Agents formats en màrqueting immobiliari (CRS).
  • Més compradors potencials per al seu immoble.
  • Període de venda més ràpid.

  Per a la part compradora, el comprador podrà accedir a una gran oferta d’immobles de la manera més ràpida, còmoda i fàcil. Amb una visita a una immobiliària es multiplicaran les oportunitats de trobar l’immoble que busca.

  • Preus ajustats al mercat .
  • Més oficines al seu servei.
  • Agents formats en màrqueting immobiliari ( CRS).
  • Més agents a la seva disposició.

   

  cT- B&N immobles té una imatge molt moderna i innovadora, que es nota cuidada. Com enfoqueu la vostra presència digital? Per quins canals us podem seguir?

  NS (B&N immobles)-  L’ordre exterior és el resultat de l’ordre interior… La imatge de l’oficina és el resultat de com treballem, mimant cada detall…

  I també al nostres portals, com Habitaclia o Idealista.

   

  cT- Acabeu d’entrar a formar part de la Comunitat connecTerrassa, constituïda per un centenar d’empreses. Quins continguts podrem trobar els propers mesos sobre B&N immobles?

  NS (B&N immobles)- Per començar oferim aquesta entrevista perquè ens pugueu conèixer una miqueta millor. Oferirem articles molt útils en què parlarem sobre la documentació i els tràmits necessaris per a la compra o la venda de la llar, consells i decoració, i també un butlletí dels habitatges mensualment.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat