Mercè Carbó [Farmàcia]: “Oferim un servei integral de farmàcia, parafarmàcia i serveis de dietètica, nutrició i dermatologia, entre altres"


 • Etiquetes: entrevista, Cuidem-nos per dins i per fora | Temps de lectura: 4 minuts

  dilluns, 12 abril, 2021 - 10:45

  Hi ha establiments que, per generacions que passin, sempre quedaran identificats en un carrer en concret de la ciutat. És el cas de la Farmàcia Mercè Carbó, al capdamunt del carrer Major de Sant Pere. Una farmàcia de tota la vida.

  Després d’adquirir l’antiga farmàcia, avis i pares van mantenir una tradició familiar que va passar el relleu a la Mercè l’any 2008. La Mercè ha crescut darrere del taulell durant tota la seva infància i joventut, i actualment n’és la titular i responsable de pilotar un equip format per la Cristina —especialista en dermofarmàcia—, la Judit —nutricionista—, i la Berta i la Laura, que atenen la clientela i donen suport, mentre acaben els seus estudis universitaris de Farmàcia.

  El propòsit de la Farmàcia Mercè Carbó és el d’oferir un servei integral de farmàcia, des de la dispensació de fàrmacs amb recepta mèdica fins a tot el ventall que la parafarmàcia pot oferir: articles d’higiene personal, per a nadons, nutrició, dermofarmàcia, cosmètica, fotoprotecció, higiene corporal i facial, tractament capil·lar, control de pes, remei digestiu, salut bucodental, plantes medicinals, medicació veterinària...

  SERVEI DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ

  El servei de dietètica i nutrició va més enllà de la venda d’articles relacionats: oferim un assessorament totalment personalitzat. El client pot demanar cita amb la nostra nutricionista i un cop marcat l’objectiu —una reducció del pes, per exemple— es fa un control i seguiment regulars, sempre respectant al màxim el tipus d’alimentació i els costums de cada persona.

  ESPECIALISTES EN DERMOFARMÀCIA

  La pell ens protegeix del fred, de la calor, del vent, del sol, dels bacteris. La pell controla la temperatura corporal. Es repara i es lubrica per ella mateixa. La pell és això i moltes coses més. Però, en canvi, no li prestem l’atenció que es mereix.

  El servei de dermofarmàcia està enfocat a la cura de la pell i la millora del benestar. És un servei totalment personalitzat i basat en una àmplia diagnosi de les principals variables de la nostra pell: la hidratació, la pigmentació, l’elasticitat, el seu (greix)…

  Les consultes i els tractaments més habituals tenen a veure amb la pell resseca, les arrugues, l’aparició de taques —sobretot després de l’estiu—, l’acne degut a l’ús continuat de la mascareta o problemes de sensibilitat a la pell…

  Un cop recopilada la informació, s’ofereix una pauta i es donen les eines per al tractament més adequat. En unes setmanes, es torna a fer el seguiment per comprovar-ne l’evolució. La Cristina està especialitzada en el tractament de les taques a la pell i aconsegueix molt bons resultats només amb tractaments tòpics. Les visites també són gratuïtes.

  DEIXAR DE FUMAR

  A banda d’aquests serveis, l’establiment aposta per oferir un programa de cessament tabàquic. Xiclets, pegats o comprimits que es complementen amb un seguiment personalitzat. El fet que algú et controli i t’acompanyi en el procés de deixar de fumar té un efecte motivacional molt important per aconseguir l’objectiu, asseguren.

  EMBALATGE PERSONALITZAT DE MEDICACIONS

  També ofereixen el sistema personalitzat de dosificació (SPD): la preparació i embalatge de medicacions personalitzades. D’aquesta manera, s’optimitza la presa de la medicació i es detecten possibles problemes d’incompatibilitats. És molt indicat per a persones grans amb un règim elevat de medicació.

  MÉS SERVEIS

  Un altre dels plats forts de la farmàcia són les consultes veterinàries. Resolen dubtes sobre problemàtiques i símptomes amb la dispensació de medicaments.

  Des de fa uns anys, i en coordinació amb el Centre d'Atenció i Seguiment a les Drogodependències de Terrassa (CAS) entreguen les dosis de metadona a persones amb fase d’inserció social avançada. Es tracta d’un servei inclusiu que permet augmentar la qualitat de vida de l’usuari.

  NOU WEB: BOTIGA ONLINE

  El nou web de la Farmàcia Mercè Carbó pot presumir de ser una de les botigues online més completes i interessants del sector farmacèutic a Terrassa. Està estructurat en categories i productes. Les cerques es poden filtrar per famílies, preus i marques. Tenen els preus rebaixats i sempre hi ha novetats i ofertes interessants. A més, faciliten al màxim els canals per fer les comandes: via correu electrònic, WhatsApp o web.

  El Click&Collect permet fer la comanda online amb opció de pagament amb targeta, PayPal o Bizum, i amb la possibilitat de recollir-la davant mateix de la farmàcia. Ràpid, fàcil i eficaç! També t’ho porten gratuïtament a casa si vius a la ciutat o en poblacions properes.

  PROMOCIÓ | -10 % de descompte a tota la botiga en línia de la Farmàcia Mercè Carbó Alsius

  Més informació:

  Anar al Canal entrevistes

  Especial "Cuidem-nos per dins, cuidem-nos per fora"

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat