Maria Armas i Sergi Tena (Novadental): «Volem que ens diguin pel nom i ens expliquin, amb tota confiança, qualsevol problema o dubte que se’ls plantegi»


 • Etiquetes: entrevista, dentista, Novadental | Temps de lectura: 4 minuts

  dimarts, 2 abril, 2019 - 11:45

  LA CLÍNICA

  Novadental és una clínica dental situada, des de 2016, al carrer Baldrich, 74. Aquest centre, enfocat a tots tipus de pacient, està obert al públic de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a 20.00 h, exceptuant els divendres al matí, que està tancat. Un negoci que té els seus inicis el 2015 però que no va ser fins al cap d’un any que es va instal·lar a l’ubicació actual, prop de la Plaça Nova.

  L’EQUIP PROFESSIONAL

  Per a saber més sobre la clínica Novadental parlem amb la Maria Armas, responsable sanitària, i en Sergi Tena, director administratiu i responsable d’atenció al client. El primer tema que tractem és sobre l’equip de professionals amb els que compta la clínica. Són, a part de la Maria i el Sergi, la Montse Martí i l’Eva Caballero, higienistes, en Francisco Real, doctor especialista en cirurgia i en Xavi Saura, doctor ortodoncista.

  SERVEIS ESPECIALITZATS

  Un altre servei que ofereix aquest centre és el psicològic. En casos de fòbia o pànic extrems Novadental compta amb un psicòleg especialista en aquests tipus de casos. La Maria ens assegura que un dels punts forts d’aquesta clínica és l’especialitat dels professionals. “Costa molt trobar un odontòleg que domini totes les branques de la salut bucodental, per aquest motiu nosaltres optem per professionals amb especialitats molt concretes”. A més, molts dels components d’aquest equip mèdic també exerceixen com a professors d'Universitat.

  LES INSTAL·LACIONS

  Pel que fa a les instal·lacions, Novadental compta amb una sala d’espera, una recepció, dos “box” equipats amb l’última tecnologia i una altra sala amb Teleradiografia i ortopantomografia, un aparell que fa un diagnòstic integral de la dentadura a través d’una radiografia.

  Aquesta clínica de Terrassa està preparada per a fer cirurgies tot i que en casos puntuals, com nens molt petits o pacients amb necessitats especials, l’equip de Novadental es desplaça a l’Hospital de Terrassa per a fer les intervencions pertinents. Aproximadament, la freqüència amb la que hi han aquest tipus de casos és d’un cop al mes.

  CLIENT FAMILIAR, TRACTE PERSONALITZAT

  Un dels altres punts a destacar, tal i com assegura en Sergi Tena, és el tracte i el seguiment del pacient. Com s’ha dit abans aquest centre dental està enfocat a un àmbit familiar tot i que predomina el públic infantil. El fet que Novadental es trobi en vies de creixement i actualment arriba a les més de 50 visites mensuals, és a causa de la personalització i l’adaptabilitat a les necessitats dels pacients. “Nosaltres assessorem des de la confiança, no volem que ens tractin només com a doctors, volem que ens diguin pel nom i ens expliquin, amb tota confiança, qualsevol problema o dubte que se’ls plantegi”, assegura Tena.

  A més, el Sergi també remarca que “des de Novadental es pretén crear un vincle directe amb els pacients via WhatsApp, on se’ls recorda amb antelació quan tenen l’hora de visita”.

  XERRADES EDUCATIVES

  Per últim, des de la direcció del centre s’estan organitzant xerrades educatives per a explicar els bons hàbits d’higiene i la prevenció de problemes relacionats amb la salut bucodental. Unes xerrades/tallers als que està convidada tota la família. De fet, estan pensades algunes activitats interactives per als més menuts. La primera xerrada va fer-se el passat divendres 29 de març a la mateixa clínica amb molt d’èxit.

  MÉS INFORMACIÓ:

  s connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat