La freqüència elèctrica dels olis essencials [per Teresa Mestres]


 • Etiquetes: comunitat connecTerrassa | Temps de lectura: 2 minuts

  dijous, 11 juny, 2020 - 12:00

   

  OPINIÓ | La investigació clínica mostra com els olis essencials, amb la freqüència més alta de qualsevol substància natural coneguda per l'home, poden crear un entorn en el qual els microbis, les malalties, bacteris, virus, fongs, no poden viure. En veritat, la química i la freqüència dels olis essencials tenen la capacitat d'ajudar a l'home a mantenir-se en una freqüència de salut òptima.

  Haver descobert que els olis essencials tenen freqüències més altes que les mateixes plantes d'on provenen, ha estat meravellós i explica perquè els pacients se senten millor ràpidament.

  En el personal, trobo fascinant veure que un oli que em unto a les plantes dels peus, ràpidament viatja a través del meu cos fins arribar al meu cap, que, quan m'adono d'això, és perquè ja estic calmada i amb molta pau.

  Els olis essencials s'adapten a les freqüències, donant equilibri harmonitzant els òrgans de el cos i les emocions.

  Per tant, la freqüència de l'oli essencial pot afectar un òrgan o emoció que, o té una inclinació a, o que vibra en la mateixa freqüència d'aquest.

  Cada oli té una freqüència i cadascun dels nostres òrgans i parts de el cos tenen una freqüència.

  Freqüència òssia és 39-43, freqüència coll i avall és 62-68.

  La freqüència d'un oli atraurà a una freqüència com en el cos.

  Les freqüències més baixes esdevenen una esponja d'energia negativa. La freqüència és el que queda en el cos per mantenir els efectes més perllongats de l'oli.

  Barrejar o combinar olis essencials amplifica les freqüències - a això se li diu "sinergia".

  Hem de tenir en compte que les freqüències dels olis essencials varien en funció de: les condicions de cultiu, el sòl, les condicions meteorològiques i de cada lot.

  Font: https://aseretselene.wordpress.com/2013/07/08/la-frecuencia-electrica-de-los-aceites-esenciales/

   

  Teresa Mestres, terapeuta, especialitzada en kinesiologia psicoenergètica i psicosomàtica clinica i humanista, naturòpata, homeòpata, terapeuta floral i aromaterapeuta, des de fa 13 anys.

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat