La Consulta Cais - Institut de Psicologia i Salut entra a formar part de connecTerrassa


 • Etiquetes: comunitat connecTerrassa | Temps de lectura: 2 minuts

  dimecres, 23 març, 2022 - 12:00

  La Comunitat d’empreses i professionals connecTerrassa segueix creixent. Fa pocs dies s’ha incorporat la Consulta Cais. Institut de Psicologia i Salut (Carrer Sant Pere, 46).

  Es tracta d'un espai terapèutic amb ciència, cor i ànima al centre de Terrassa.

  Són un equip de professionals de la psicologia i de la medicina amb més de 10 anys de pràctica clínica i psicoteràpia especialitzats en l'alleugeriment del malestar emocional.

  L'equip de terapeutes de Cais passen per un exhaustiu procés de selecció en el que tenen en compte la qualitat humana i terapèutica de cada professional.

  La directora del centre, Mercè Morán, col·labora amb programes de creixement personal amb Patry Jordan, pots seguir els seus podcast aquí.

  Ofereixen:

  • Teràpia individual per a joves i adults
  • Teràpia de parella
  • Teràpia familiar
  • Sexologia
  • Psiquiatria
  • Avaluacions psicològiques

  Presencial i online

  L'equip s'integra per professionals especialistes en estrés, regulació emocional i problemes afectius, trastorns de l'ansietat i depressió, trauma i símptomes derivat d'aquest, fòbies, trastorn per estrès postraumàtic (TEPT), dols i pèrdues, problemes relacionals i trastorns de la personalitat, psicooncologia, trastorns psicosomátics, addiccions, trastorns de l'espectre autista (TEA), Trastorns de la conducta alimentaria (TCA). Problemes de parella i en les relacions familiars. Disfuncions sexuals i problemes en les relacions íntimes. Autoestima, asertivitat i creixement personal.

  Pots trobar més informació sobre les teràpies aquí i també consultar al seu equip de professionals aquí.

  Més informació:

  s connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat