Elisabet Mallofré, de Lex-It advocats, entrevistada al programa de la ràdio municipal El Submarí


 • Etiquetes: advocats, dret, LeX-it Advocats, àudio | Temps de lectura: 1 minut

  dilluns, 9 novembre, 2015 - 17:45

  Un dilluns més, un altre membre de connecTerrassa ha estat entrevistat per la Mariona Tomàs al programa radiofònic municipal dels matins El Submarí. En aquesta ocasió li ha tocat el torn a Lex-It, despatx d'advocats, i a una de les seves fundadores, l'advocada especialitzada en dret laboral i civil Elisabet Mallofré.

  A l'entrevista, l'Elisabet explica que Lex-It, situat al carrer Major, en ple centre de Terrassa, està integrat actualment per tres advocats: Jordi Badia, Rosa Quadra i la mateixa Elisabet Mallofré, i entre tots s'encarreguen de donar cobertura als àmbits del dret que poden afectar als clients: civil, familiar i laboral.

  L'Elisabet i la Mariona han parlat també de la figura de l'advocat: de la seva utilitat, de com ens pot ajudar a evitar maldecaps, i de la importància que té crear una relació de confiança entre l'advocat i el client. Concretament, Mallofré afirma que per poder solucionar els problemes dels clients amb la màxima eficàcia cal crear aquest vincle de confiança i de proximitat.

  A l'entrevista es comenta també la tendència a l'alça a consultar cada cop més els serveis d'un advocat, lluny ja dels temps del passat, quan l'advocat era una figura més formal i inaccessible i s'hi acudia només en els moments extrems.

  S'ha destacat també la posada en marxa del Google 360, una aplicació de Google Street View per entrar virtualment a l'interior dels establiments i comerços adherits, en la línia ja comentada d'aproximació al client, i que en aquest cas permet fer un tour virtual per les instal·lacions de Lex-It.

  Podeu escoltar l'entrevista sencera a continuació:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat