ÀUDIO-ENTREVISTA | Per què mengem bacallà per Setmana Santa? Quines propietats nutritives té? Com el podem cuinar? [L'Oliva Pesca Salada]


  • Etiquetes: Setmana Santa 2019, Setmana Santa, Mercat de la Independència | Temps de lectura: 1 minut

    dimarts, 9 abril, 2019 - 16:00

    En Jaume, propietari de la parada L'Oliva Pesca Salada (Mercat de la Independència), ha passat aquest matí pels micròfons del programa de la ràdio municipal El Submarí. En la conversa que han mantingut ens ha donat resposta a moltes de les preguntes que ens fem al voltant del món del bacallà, un dels aliments estrella de la Setmana Santa.

    Per què mengem bacallà per Setmana Santa? Quines propietats nutritives té? Com el podem cuinar? Quines relacions teníem al S. XVII amb els països nòrdics? Per què és important pel bacallà? Quin paper hi juga aquest aliment en el catolicisme? El fet d'estar salat, quin paper hi juga en el transport des de països llunyans?...

    Quins productes trobem a la parada L'Oliva Pesca Salada, a part del bacallà? Com el podem cuinar? Per què és important el dessalat del bacallà en la forma de vida accelerada que tenim en l'actualitat? Quines propietat alimentàries té el bacallà?...

    Podeu escoltar-ne totes les respostes a l'àudio sencer que us adjuntem aquí:

     
    CONTINGUT RELACIONAT:
     

    Especial Setmana Santa 2019

    Afegeix un comentari

    Vols formar part de la nostra comunitat?

    Clica aquí!

    Registra't a connecTerrassa!

    Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

    Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat