Anna M. Vilageliu (Viupilates): "Les tècniques més demanades són Pilates Reformer, Pilates Mat, abdominals hipopressius…"


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 3 minuts

  dimecres, 17 juliol, 2019 - 12:30

  Des de l'any 2010 Viupilates (carrer de Sant Joan, 93 – Terrassa) és el projecte personal de l'Anna M. Vilageliu Deola. L'Anna és entrenadora titulada de gimnàstica artística femenina, fitnes, gimnàstica suau, tècniques de relaxació, Body-Mind, Gym 3a edat i mètode Pilates, i instructora en Reprocessing soft Fitness. A Viupilates són especialistes en mètode Pilates i abdominals hipopressius. El seu objectiu és oferir activitats que puguin millorar el benestar de les persones i la seva qualitat de vida. Treballen sempre a la recerca d'un objectiu, enfocat principalment a la millora postural. Hem parlat amb l’Anna M. sobre el seu projecte i sobre salut i benestar.

  cT- Viupilates és un centre petit que permet un tracte molt personalitzat. Explica’ns com és una sessió de gimnàstica, pilates...

  AMV- El mètode Pilates és un sistema d’exercicis per flexibilitzar, enfortir la musculatura i millorar l’equilibri postural. A Viupilates, sempre són classes personalitzades o grups reduïts. El sistema està configurat amb més de 500 exercicis, que permeten treballar el cos de manera específica amb la maquinària pròpia del mètode (Reformer, torre, cadira, Mat terra), que es complementa entre si.

  cT- L’any que ve ja farà 10 anys que vau obrir el centre. Com ha evolucionat? Què ha canviat en aquest temps?

  AMV- En aquests 10 anys el que s’ha fet és una formació contínua personal, per ampliar l’oferta als nostres clients, com poden ser les classes d’electroestimulació, el treball en suspensió i les classes d’abdominals hipopressius, que sempre són un bon complement del pilates.

  cT- Quines són les tècniques més demanades actualment? Hi ha alguna tendència a destacar?

  AMV- Pilates Reformer, Pilates Mat, abdominals hipopressius... El més demanat és Pilates Reformer (màquines), que és on podem veure resultats més ràpid.

  cT- Quant a problemes físics que detectes en el teu dia a dia, quins són els que destacaries?

  AMV- Moltes patologies posturals (mal d’esquena, falta de flexibilitat, lesions de columna…), condicions físiques de les persones sedentàries que passen moltes hores en posicions poc saludables, i també lesions d’esportistes.

  cT- Tanqueu per vacances el mes d’agost. Quins projectes i novetats trobarem a partir de setembre?

  AMV- Sí, tanquem tot el mes d’agost i obrim el 2 de setembre. Sempre fem una oferta per als nous clients, que sortirà aviat al nostre web www.viupilates.cat. Tornarem a fer tallers específics alguns dissabtes i alguna renovació de material.

  cT- I, ja per acabar: a qui recomanaries venir a Viupilates? I per què?

  AMV- El mètode Pilates beneficia persones de totes les edats i condicions físiques perquè enforteix i flexibilitza la musculatura, retorna l’equilibri al nostre cos i permet la recuperació de lesions. També és molt recomanable el pilates per a embarassades per encarar el part amb una molt bona condició física i el pospart, amb abdominals hipopressius per recuperar el sòl pèlvic.

  Veure més entrevistes

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat