Anna M. Vilageliu (Viupilates): «Les sessions estan pensades per a qualsevol edat, però especialment per a gent gran»


 • Etiquetes: ViuPilates, entrevista | Temps de lectura: 3 minuts

  dimarts, 22 gener, 2019 - 18:00

  ENTREVISTA | L’estudi d’entrenament personal Viupilates (carrer de Sant Joan, 93 – Terrassa) ha estrenat recentment una nova activitat dirigida a edats més avançades. La gimnàstica és un excel·lent exercici a qualsevol edat, però és especialment recomanable a mesura que ens anem fent grans, per a millorar la forma física i adoptar bons hàbits de correcció postural. N’hem parlat amb l’Anna Maria Vilageliu, alma mater de Viupilates, per a conèixer més i millor aquest nou servei.

  connecTerrassa- Anna, explica’ns en què consisteix la nova activitat que heu llançat aquest mes de gener: Gimnàstica per a gent gran.

  Anna M. Vilageliu- L’objectiu de l’activitat és … aprendre a tonificar i estirar la musculatura de manera correcta i eficaç, amb exercicis adaptats el nostre ritme de vida diari, per millorar el benestar de les persones, eliminant tensions, executant moviments precisos de forma calmada i tranquil·la (és una fusió de gimnàstica suau, correctiva i pilates).

  cT- A partir de quina edat és recomanable fer aquests exercicis i amb quina regularitat? A quin tipus de gent li pot ser beneficiós per a la seva salut?

  AMV- Les sessions estan pensades per a qualsevol edat, però especialment per a gent gran i persones que pateixen alguna lesió/o malaltia. Una sessió a la setmana ens ajuda a millorar l’estat d’ànim, redueix el risc de lesions, augmenta la motivació i l’autoestima. Amb els estiraments que fem millorem mals d’esquena, mobilitat, malestar general, tensions etc.

  cT- A Viupilates teniu experiència amb la gent d’edat avançada. Quines altres modalitats d’exercici de les que oferiu els poden aportar beneficis?

  AMV- El que va molt bé i permet veure millores ràpidament (millora postural, flexibilitat, lesions musculars, consciència corporal etc.) és el pilates amb les màquines Reformer, que adaptem a cada client, ja que les classes són personalitzades. També les sessions d’electroestimulació amb la Miha Bodytec són ideals per mantenir una musculatura forta, tonificada i activada, perquè amb l’edat i la falta d’exercici perdem massa muscular i comencen els problemes…les lesions musculars, la falta de mobilitat, els mals d’esquena, etc.

  cT- I, ja per acabar, què ens espera el 2019 a Viupilates? Algunes novetats que puguem avançar?

  AMV- El que tenim pensat per a aquest 2019 seria potenciar els tallers temàtics que fem -hipopressius, iniciació al mètode Pilates i relaxació- i oferir-ne algun de nou de respiració i, sobretot, de nutrició per a una alimentació més sana. N’anirem informant.

  --

  www.connecterrassa.cat/comunitat/viupilates

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat