Adeslas t'ofereix el servei de xat mèdic "on-line" [Adeslas Segurcaixa]


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 1 minut

  dijous, 4 març, 2021 - 12:00

  Adeslas Segurcaixa (Carretera de Montcada, 196) t’ofereixen un servei de xat amb un equip mèdic especialitzat per resoldre tots els dubtes que tinguis sobre la COVID-19 o sobre qualsevol altra qüestió mèdica que et preocupi.

  Aquesta via està disponible des de l’inici de la pandèmia, per tal d'ajudar a resoldre els múltiples dubtes i inquietuds que van sorgir de sobte entre els seus assegurats. Els resultats i la bona acollida del servei han confirmat la necessitat de mantenir-lo i estendre’n l’ús a tota mena de qüestions mèdiques.

  El xat on-line és una via molt pràctica, ràpida, sense desplaçaments i sense cita prèvia per obtenir resposta a dubtes sobre símptomes, tractaments o qüestions de salut en general.

  Des que el servei es va posar en marxa, s’han atès més de 40.000 consultes, amb una mitjana de 1.000 consultes setmanals, amb un temps d’espera inferior a 20 segons i una taxa de satisfacció del 98,6 % per part dels usuaris.

  Aquest servei té el suport de metges de medicina general, que garanteixen que el servei es presta amb la màxima qualitat i amb uns compromisos d’accessibilitat i temps de resposta adequats per als nostres assegurats.

  Hi podeu accedir des de la teva Àrea Clients de 9 a 20 horas i fora d’aquest horari disposes del servei telefònic d’Orientació Mèdica, 93 254 05 32.

  Més informació:

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat