Tens un centre educatiu i vols aparèixer a l'ESPECIAL Jornades de Portes Obertes de connecTerrassa?


9 de febrer de 2021 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Jornades de portes obertes als centres educatius 2021 | Temps de lectura: 2 minuts

Com és habitual en aquesta època de l’any, els centres educatius fan les seves jornades de portes obertes de cara a les preinscripcions que tindran lloc les properes setmanes. Enguany, tot i poder-se recuperar les visites presencials, les jornades seran restringides i amb mesures de prevenció degut a la situació provocada per l’epidèmia de COVID-19.

ESPECIAL CONNECTERRASSA

Des de connecTerrassa us oferim un especial on hi trobarem informació general d’interès, informació sobre les jornades de portes obertes d’algunes escoles de la ciutat i articles d’opinió d’experts en el tema, que ens poden ajudar a escollir amb millors condicions.

Si les JORNADES DE PORTES OBERTES són importants per al teu centre educatiu, et pot interessar sortir a l'ESPECIAL de connecTerrassa:

Especial Jornades de Portes Obertes

PER QUÈ ET POT INTERESSAR?

  • Els especial/monogràfics són dels continguts més visitats de connecTerrassa.
  • Els monogràfics permeten arribar a un públic molt concret, gent interessada en el tema objecte de comunicació.
  • Els monogràfics de connecTerrassa es poden trobar a la web, els enviem a tota la base de dades de gent inscrita a la "newsletter" (10.000 destinataris de Terrassa cada setmana) i arriben a més d’11.000 seguidors d'InstagramFacebook i Twitter, a més de centenars de persones via Whatsapp i Telegram.

QUÈ T'OFERIM?

  • Publicar continguts informatius per a l’ESPECIAL.
  • Difusió via web, xarxes socials (11.000 seguidors), newsletters (10.000 destinataris)...

A més, els continguts de connecTerrassa no són estrictament publicitat, sinó que busquen oferir contingut periodístic (notícies, entrevistes, opinió...) per tal de fer-los més útils per al seu destinatari final: els usuaris.

M’INTERESSA!

 

NO EN TENS PROU? Vols que organitzem una CAMPANYA PUBLICITÀRIA molt més potent i EXCLUSIVA per a la teva empresa?

Què són les campanyes publicitàries de connecTerrassa?

 

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat