Qui ha guanyat els sortejos de novembre de connecTerrassa?


25 de novembre de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: dinamització, sortejos, CDMT, Color Plus Terrassa, L'Enxaneta, Nanüts, Fabra Finques, Tina Prat, El Doll Bretó, Ricardo i Montse, Domo Informàtica, La Trobada | Temps de lectura: 2 minuts

Ja tenim els noms dels guanyadors dels sortejos de novembre! Després de fer els sortejos, de comprovar que complien amb els requisits demanats i haver rebut les respostes dels guanyadors dins dels terminis que us indiquem als mails de notificació, ja podem dir que els afortuntats han estat:

Viu en directe…el taller de Restauració: el secret d’aturar el temps [CDMT]: Estel Boix.

Sorteig de 2 fundes adaptables per a smartphones i càmares digitals [Color Plus Terrassa]: Núria Moltó Miralles i Anna Alabern.

Sorteig d'un Kg de butifarra de Calaf [L'Enxaneta]: Maria Llordella.

Sorteig d'un mes de l'activitat que més s'ajusti a les teves necessitats: Hipopressius, Mamifit o Vincles [Nanüts]: Astrid Nacarino.

Sorteig de 5 vals de rentat de cotxe a Fupar [Fabra Finques]: Glòria Sallès; Llúcia Gurpegui; Joan Cortada; Laura Maringo; Emili Tàssies.

Sorteig d'una higiene facial completa, amb productes ECO + rentar, massatge i brushing [Tina Prat]: Marta Vallès Pérez.

Sorteig d'un sopar per a dues persones [El Doll Bretó]: Cristina Carlos-Roca Font.

Sorteig d'un pastís de tonyina (6 racions) [Ricardo i Montse]: Amparo Fabregat.

Sorteig d’un Carregador ràpid de Piles amb Visor LCD i 4 piles recarregables [Domo Informàtica]: Patricia Saura Solà.

Sorteig d'un dinar per a dues persones [La Trobada]: Carme Villares.

 

MOLTES FELICITATS! Com sempre, acabem amb el nostre lema: PARTICIPA! PREMI SEGUR! I, és que amb els sortejos de connecTerrassa tothom hi guanya! I, això és així perquè en la majoria de sortejos, sinó tots, enviem un mail post-sorteig a tota la gent que ha participat en cadascun dels sortejos amb cupons descompte, sorpreses, detalls dels organitzadors, etc... Estigueu atents/es!!

I, recordeu PER NADAL CONNECTERRASSA SURT AL CARRER! El desembre, els sortejos que organitzarem (uns 20!!) duraran tot el desembre i s'hi participarà dins dels comerços i establiments professionals de connecTerrassa, no online, com fem la resta de l'any.

__________

Registra't com a usuari de connecTerrassa per estar al dia de novetats, informació, ofertes, promocions, sortejos,... i/o com a comerç/professional i t'informarem de tot el projecte!

També ens podeu seguir a Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat