PMF | Què són les promocions internes de connecTerrassa?


29 de desembre de 2020 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: PMF, continguts | Temps de lectura: 1 minut

COL·LABORACIÓ I AVANTATGES

connecTerrassa és una COMUNITAT de més de 150 empreses i professionals creada per a donar visibilitat a les empreses, dinamitzar-les i fomentar-ne la col·laboració i cocreació. Dins la secció “Col·laboració i avantatges” hem creat les PROMOCIONS INTERNES.

QUÈ SÓN LES PROMOCIONS INTERNES?

Les promocions internes són descomptes i avantatges EXCLUSIUS que podeu utilitzar tots els professionals d’empreses membres de connecTerrassa.

Les promocions poden ser tant d’empreses externes amb qui arribem a acords com, també, i sobretot, són descomptes i avantatges que aporteu cadascú de vosaltres per a la resta de professionals de la Comunitat.

COM ES POT PUBLICAR UNA PROMOCIÓ INTERNA?

Si voleu publicar una promoció interna, només cal que ens envieu la informació omplint el FORMULARI DE CONTINGUTS que tenim a la web (indicant que la promció és interna). El termini de validesa de la promoció és el que digueu. Amb tot és recomanable que sigui per un termini llarg, d’un any o més.

COM PODEM COMPROVAR QUE UNA EMPRESA ÉS MEMBRE DE CONNECTERRASSA? (i, per tant, pot aprofitar les promocions internes)

1. Les empreses i professionals membres de connecTerrassa poden mostrar el CARNET DE LA COMUNITAT CONNECTERRASSA, que els acredita com a membres de connecTerrassa quan sigui necessari, sobretot quan organitzem cursos de formació i per aprofitar totes les PROMOCIONS INTERNES que anem publicant al web.

2. ​També podem saber si una persona/empresa pot aprofitar aquests descomptes consultant el directori d’empreses que formen part de connecTerrassa.

FAQS - Preguntes Més Freqüents

Per a membres de la Comunitat connecTerrassa:

Per a empreses externes:

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat