Oriol Penas (Ultreia Projects): “Un procés acurat de creació de la pàgina de Facebook ens pot estalviar molts problemes en el futur”


29 de abril de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecFormació | Temps de lectura: 1 minut

Formació per a adaptar-se als nous i canviants hàbits de consum i ‘networking’ es van donar la mà ahir en una nova jornada de connecFormació, el cicle de cursos i jornades formatives que organitzem des de connecTerrassa periòdicament.

En aquesta ocasió, el lloc escollit va ser el local de Hub Terrassa, i el formador, Oriol Penas d’Ultreia Projects. Vam començar fent una presentació ràpida de cadascun dels participants al curs, a l’estil ‘elevator picth’ (veure vídeo). Un cop presentats, amb el networking en marxa, l’Oriol Penas va desglossar, punt per punt, el procés de creació d’una pàgina de Facebook, fent èmfasi als detalls clau que hem de tenir en compte per a no tenir problemes en el futur i per a ser ben indexats als cercadors, per a facilitar que ens trobin.

Mica en mica van anar sorgint casos concrets i reals que van servir per a posar en comú tot el què els professionals ens anem trobant en el dia a dia de la gestió de les xarxes socials. La posada en comú, el debat, va ser molt enriquidor.

Aprendre a gestionar les estadístiques, les formes de promocionar-se, els continguts que poden ser més virals… van ser altres temes que van anar apareixent al llarg de les dues hores que va durar el curs.

Properament, llançarem altres cursos, entre aquests hi trobem el de “com posar publicitat a Facebook”.

Per a estar informats en tot moment, apunteu-vos als butlletins de connecTerrassa i al Grup de Facebook connecFormació.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat