NOVETAT IMPORTANT: Llancem les 2 primeres ‘sites’ de comerços de connecTerrassa


24 de juliol de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: Can Mallorquí, La Provença, sites, web, visibilitat, connecTerrassa | Temps de lectura: 2 minuts

No parem, i així serà els propers dies i setmanes, fins a tenir una versió de connecTerrassa completa. Avui ja podeu consultar les dues primeres ‘sites’ (webs incloses dins del portal connecTerrassa) de comerços de la nostra Comunitat.

Tots els comerços i professionals de connecTerrassa tindran la seva pròpia ‘site’. Els continguts de les ‘sites’ sempre segueixen un ordre preestablert. Així, a la columna 1 podem trobar un slide amb imatges del comerç, seguit d’informació sobre l’empresa i els seus productes o serveis, tant en text, com imatges, vídeos, àudios,... La columna 2 és més pràctica, hi trobem horaris (també els d’estiu i canvis d’ultima hora), dades de contacte, presència digital del comerç i ubicació en el mapa. I, la columna 3 és la més variable, ja que hi podreu trobar promocions, sortejos, articles d’opinió del blog, actes d’agenda, notícies,... Variarà depenent de l’activitat del comerç. Si té activitat pròpia, hi trobarem els seus continguts. En cas contrari, hi haurà continguts generals de connecTerrassa. Un bon reclam per no deixar de visitar les sites dels vostres comerços preferits!

Fem memòria. A connecTerrassa treballem en cinc àrees: visibilitat, promoció, dinamització, informació i col·laboració/partners. Avui hem fet un pas més en la primera, la de fer visibles als nostres comerços i professionals. Les properes setmanes anirem donant d’alta a la resta de ‘sites’.

Comencem amb:

Can Mallorquí. No us perdeu la promo que fan abans d’anar-se’n de vacances!!

La Provença, amb el súper vídeo espot publicitari que hem fet des de connecTerrassa i la promo-obsequi de nova creació per a nous clients!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat