BLOG | La Generació Z compra en línia però recull la seva comanda a la botiga física


12 de setembre de 2019 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Recull de premsa, el projecte, connecTerrassa | Temps de lectura: 3 minuts

Qui són la Generació Z?

Els joves nascuts entre els anys 90 i principis del 2000, aproximadament (hi ha diverses teories). Sovint se'ls coneix com a nadius digitals, per l'ús intensiu de les TIC des dels primers anys de vida. Per tant, estem parlant del joves que volten els 18-30 anys.

Compren en línia i ho recullen a la botiga

Per a aquesta generació, des del punt de vista dels consumidors, el temps és or. Segons dades de l’empresa tecnològica de bústies intel·ligents Package Concierge 2/3 dels compradors estatunidencs d’entre 18 i 25 anys havia fet les seves compres a través d’una comanda online però havia fet la recollida a la botiga.

Per què ho fan així?

Algunes dades:

  • Un 59% volien tenir el producte de forma ràpida.

  • Un 18% necessitava veure el producte abans de comprar-lo.

  • Un 15% va rebre un descompte al comprar amb aquest format.

Amb aquestes dades es demostra, segons l’empresa que les ha ofert, que els comportaments de compra estan evolucionant i els comsumidors volen opcions que incloguin experiències online i offline.

Un altre estudi, aquest de iVend Retail i AYTM, diu que entre els majors de 18 anys, un 40% dels consumidors consideren que els serveis click-and-collect són un dels aspectes més valuosos de l’experiència de compra. Els enquestats volien utilitzar aquest servei per a recollir la comanda el mateix dia, a més molts l’utilitzaven per a assegurar-se que el producte que destitgen comprar està disponible a la botiga. Un altre motiu és que s’estalvien despeses d’enviament.

 

RECULL DE PREMSA

Terrassa

TIC i xarxes socials

 

SOBRE CONNECTERRASSA

A connecTerrassa cuidem molt els continguts, ja siguin notícies, entrevistes, opinió, agenda, promocions, sortejos... i els divendres són el dia que enviem totes les novetats per butlletí electrònic als més de 10.000 usuaris inscrits a la nostra base de dades (encara no els reps?). Per fer-lo més atractiu i útil, cada setmana el butlletí ve encapçalat per un recull de propostes de cultura&oci que podem fer el cap de la setmana a Terrassa i voltants. Per tant, hi podem trobar continguts generats per les més de 100 empreses de la Comunitat connecTerrassa, així com continguts d’interès general.

Una de les novetats que hem engegat aquest any són els especials o monogràfics, com que el vam enviar la setmana passada dedicat a les extraescolars i la tornada a l’escola en general.

--

  • Si teniu dubtes, ens podeu escriure a hola@connecterrassa.cat.

  • Si voleu conèixer més sobre connecTerrassa, cliqueu aquí.

  • Si voleu seguir els nostres RECULLS DE PREMSA sobre l’activitat comercial de Terrassa i sobre tendències en comunicació, comerç, consum i tecnologia, seguiu el nostre Twitter @connecPRO i/o el Canal connecPRO de Whatsapp.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat