Adapta el negoci a les cerques de Google, fes que et trobin (ningú ho farà per tu!)


21 de març de 2016 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Google My Business, Google Business View | Temps de lectura: 2 minuts

Per què quan busques “restaurant” a Google en surten uns i d’altres no? O, per què uns apareixen amb més informació? En què es basa Google per a oferir els resultats de cerca? Què hi podem fer nosaltres? I, ho podem fer sense gastar-nos un euro? Aquestes i altres preguntes han tingut resposa teòrica i pràctica en el curs de 4 hores que hem fet aquest matí dins del cicle connecFormació: “Taller de posicionament local amb Google My Business i Street View”.

De la mà del Xavier Escolano (Punctum Studio) —fotògraf terrassenc acreditat per Google—, hem fet un repàs als conceptes i virtuds de Google My Business, hem vist com treballa Google i Google Maps a l’hora de mostrar-nos més i millor en els resultats de cerca i, sobretot, hem vist la importància de tenir un bon (i treballat) posicionament web local.

A vegades tenim eines gratuïtes com Google My Business a la mà i correm a contractar campanyes de pagament com les de Google AdWords i, no sempre són la resposta adequada. 

En Xavier en sap un munt, gràcies a la seva experiència professional en aquest camp concret, on els seus tours virtuals cada dia es poden trobar en més establiments comercials de la ciutat. De fet, diversos membres de connecTerrassa ja disposen del seu tour virtual.

Vist el resultat del curs d’avui, ja podem anunciar que el repetirem. Si hi esteu interessats/des, podeu enviar un mail a formacio@connecterrassa.cat i us en mantindrem informats/des.

Seguim...

--

PROPERS CURSOS (amb data concreta):

PROPERS CURSOS (posarem data quan hi hagi prou inscrits):

--

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat