Postgrau de coaching integratiu & PNL (2018-2019) [Sakura]


Data: 
divendres, 16 novembre, 2018 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Sakura llança el 16 de novembre el «Postgrau de coaching integratiu & PNL».

A qui va dirigit el COACHING i la PNL?

Aquesta formació va dirigida als professionals de l'ajuda en general que vulguin especialitzar-se en Coaching (formadors, terapeutes, professionals de la salut, educadors, treballadors socials, comunicadors, responsables de recursos humans i organitzacions) i a tota persona interessada en les noves aplicacions del coaching tant a nivell personal com professional.

Aquesta formació permet realitzar un treball personal pel que fa al seu autoconeixement transformador, marcant una diferència significativa respecte a altres formacions de Coaching i sent la millor garantia de futur personal i professional.

Des de la PNL de 3a i 4a Generació de Robert Dilts i Stephen Gilligan neix el Coaching Generatiu aportant recursos concrets i eficaços per al canvi i la generació d'eleccions. Aquests recursos afavoreixen l'estat Coach, treballant nivells profunds de la persona, de la seva essència i el seu ésser, així com un treball basat en el «El Viatge de l'Heroi» de J. Campbell entre moltes eines i recursos.

La PNL facilita el desenvolupament de les habilitats per canviar hàbits, conductes i creences limitants per, així, millorar el procés d'aprenentatge i el procés creatiu.

D'altra banda i des de les Constel·lacions Familiars i Organitzacionals serà possible emprar aquesta eina per ajudar a desvetllar l'ordre del nostre sistema familiar i organitzatiu.

També s'integren exercicis de meditació per conrear l'estat Coach unint la transformació personal i el desenvolupament psicoespiritual.

D'altra banda, la PNL estudia com es processa la informació i l'experiència a través dels sentits, permetent conèixer l'estructura que sosté la conducta, el que indica les implicacions de tot això per aconseguir un major èxit.

La PNL facilita el desenvolupament de les habilitats per canviar hàbits, conductes i creences limitants per així millorar el procés d'aprenentatge i el procés creatiu. A més estudia els processos del cervell per transmetre i interpretar, a través del llenguatge i els mapes mentals de cada persona, el que ens proporciona eines molt potents de comunicació eficaç.

Objectius de la formació:

  • Adquirir una visió àmplia i completa del coaching, integrant diferents estils de coaching.

  • Desenvolupar les competències i habilitats fonamentals del Coaching que permeten desenvolupar el potencial de persones i col·lectius.

  • Aprendre eines pràctiques, aplicables a qualsevol procés de Coaching per millorar el potencial i desenvolupament de les persones.

  • Preparar a l'alumne que desitgi certificar-se com Coach professional per ICF.

  • Capacitar l'alumne per exercir el coaching en entorns professionals, personals i organitzacionals.

Podeu trobar més informació sobre el programa, la metodologia, l’evaluació, el desenvolupament personal i professional, les modalitat i les beques i ajudes, AQUÍ.

Inversió i horaris:

  • Inversió: 1.250 €

  • Reserva de plaça: 250 € (es descompta del total). La resta del curs es divideixen en 8 quotes de 125 €. El preu inclou l'Stage de juny del 2019.

  • Dates: Pròxim curs a l'octubre.

  • Horari:

Divendres de 18.30 a 21.30 h.

Dissabte de 10.00 a 14.00 h i 16.00 a 20.00 h

--

MÉS INFORMACIÓ:

Adreça: 
Carrer de la Palla, 7
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat