ds. 30 de març (11.00 h) | Assaig obert del Ballet de Catalunya a la Sala d'Actes del Centre Cultural Terrassa


Data: 
dissabte, 30 març, 2019 - 11:00 a 13:30
Descripció activitat: 

Amb motiu de la propera estrena de La Ballarina de Picasso, Remi Wortmeyer, Elias Garcia i mestres del Ballet de Catalunya estaran en directe treballant amb prop d'una trentena de ballarins. Una gran ocasió per a veure el treball de grans professionals en l'últim tram abans d'aquesta estrena tant esperada.

El Ballet de Catalunya, novament obre les seves portes al públic amb l'objectiu d'acostar el treball dels seus professionals a la gent del carrer o als més incondicionals que sempre esperen aquest tipus de mostres.

Gaudir del treball diari és, en si mateix, un espectacle que molts consideren tant o més interessant o, en qualsevol cas, els fa partíceps de molts detalls que un espectacle no pot oferir.

El procés creatiu, el treball artístic i tècnic, la interpretació que es desprèn en ballar i que permet caracteritzar personatges tan diversos i expressar múltiple sentiments, requereixen un meticulós treball, constant i exigent.

Aquesta és la quarta vegada que el Ballet de Catalunya fa una activitat d'aquest tipus al Centre Cultural Terrassa, on hi té la seva residència permanent.

La Sala d'Actes permet acollir un aforament de 300 persones. L'entrada és lliure i és oberta a partir de les 11.00h del matí, hora en la que l'escalfament és en el seu últim tram.

Seguidament s'iniciaran els assajos a càrrec del coreògraf i autor de l'obra REMI WORTMEYER, ballarí principal també del Het National Ballet, i que és a Terrassa desde mitjans de gener.

Tot un luxe que ben poques vegades es pot tenir aquí.

Adreça: 
Rambla d'Ègara, 347
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat