ds. 22 de gener (11.00 h) | Taller de Pranayama [Props Estudi]


Data: 
dissabte, 22 gener, 2022 - 11:00 a 12:30
Preu: 
40,00 €
Descripció activitat: 

 

Pranayama és un dels 8 passos del ioga que descriu el savi Patanjali en els Yoga Sutras, cap al S.III a.C., i ens parla del control de l'energia vital (el Prana) a través del treball de respiració. Aprendre a regular la teva respiració et permetrà modular el teu estat mental, anímic o físic a voluntat, aconseguint calma, energia, equilibri, força, concentració i, inclús, escalfar-te o refrescar-te segons les teves necessitats puntuals.

Props Estudi us proposa un taller pràctic amb una introducció teòrica per contextualitzar. Desgranareu els diferents elements d'un pranayama, anireu progressivament treballant els elements, i fareu una pràctica dels més simples als més avançats.

Degut a les restriccions per Covid, el taller serà 100% online via Zoom en directe. Es necessita treballar la respiració de forma àmplia i lliure, i l'ús de les mascaretes no ho permet. El format online és ideal per a aquest propòsit. La sessió s'enregistrarà i l'enviaran a totes les persones assistents.

No es ven el taller sense assistència.

Inscripcions i informació: props.estudi@gmail.com

Adreça: 
Carrer d'Isaac Peral, 45
08224 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat