dg. 19 de desembre (12.00 h) | Visita comentada a l’exposició “Un museu, mil trames” [CDMT]


Temes: 
Data: 
diumenge, 19 desembre, 2021 - 12:00 a 13:00
Descripció activitat: 

 

Per celebrar el 75è aniversari del CDMT, us presenta l’exposició “Un museu, mil trames”, una oportunitat única per conèixer de ben a prop el que han significat tots aquests anys de recorregut. Hi trobareu no només la selecció acurada d’algunes de les peces més paradigmàtiques del seu inabastable fons, sinó també la feina que s’ha fet per recuperar, documentar, restaurar i difondre un valuós patrimoni material nascut del fil, clau per conèixer una indústria mil·lenària com és la tèxtil, però, encara millor, per entendre una mica més la societat en la qual vivim i de la qual venim.

L’exposició està dividida en 11 àmbits més una línia cronològica com a introducció i inclou 110 teixits dels segles I al XX, 33 vestits del segle XVIII al XX, 33 complements (bosses, mitges, barrets, guants, ventalls, etc), 10 peces de parament litúrgic (1 capa pluvial, 2 casulles,  2 frontals, maniples i cobrecalzes), lots de mostraris de 17 empreses diferents i 21 documents bibliogràfics.

La visita comentada anirà a càrrec d’una tècnica especialista del museu. Per a més informació, contacteu amb auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

Activitat gratuïta per a públic adult amb inscripció prèvia. Places limitades a l’aforament de la sala.

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Reviews

Verónica Agüero (no verificat)

Bon dia, Com ho he de fer per a poder apuntar-me amb la meva parella a aquesta activitat?. Gràcies,

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat