Ballet de CatalunyaValoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

El Ballet de Catalunya és una companyia de dansa clàssica, neoclàssica i contemporània amb seu al Centre Cultural Terrassa des de 2017, i que compta actualment amb un elenc de més de 30 joves ballarins de 9 nacionalitats. El Ballet de Catalunya neix amb la voluntat d’omplir un buit al nostre país que es reclama des de fa dècades i amb el que es pretén dotar-lo d’un referent clar i amb el que s’identifiqui a Catalunya com a focus de creacions de primer nivell. Amb la creació d’aquesta companyia, basada en la dansa clàssica, neix per fi la oportunitat perquè el talent del nostre país pugui optar a formar-ne part, evitant així la constant fuga de joves ballarins catalans i espanyols cap a companyies internacionals.

Paral·lelament el Ballet de Catalunya porta implícit un projecte educatiu i de sensibilització dirigit al gran públic, consumidor o no de dansa, que abasta tots els àmbits de la nostra societat, posant-se a disposició de totes les institucions públiques i privades promotores de l’art i la cultura, de les empreses, de les escoles i de qualsevol persona o entitat.

Informació productes o serveis: 

El Ballet de Catalunya estrena i presenta entre 3 i 4 produccions anuals a Terrassa, que després porta en gira pel país i a escenaris internacionals.

A la vegada ofereix classes de ballet per a totes les edats al Gimnàs QSport a càrrec de mestres, ballarins i direcció artística, dirigides tant a nivell amateur com a aquells que tinguin una clara orientació professional.

A més, la companyia participa a projectes de creació de públic i difusió de la disciplina de la dansa orientades a escolars i col·lectius de qualsevol tipus, així com oferir esdeveniments oberts a tot el públic amb l'objectiu de donar a conèixer la companyia i el treball de tots els professionals que en formen part.

El Ballet de Catalunya compte amb el Programa Trainee, únic a Catalunya, per a formar joves professionals que han acabat la seva etapa formativa i que volen millorar la seva tècnica i expressió artística realitzant pràctiques a la mateixa companyia i participant en les seves produccions.


Rambla d'Ègara, 347
08221 Terrassa B
656846814

9.00h a 19.00h


 Web Facebook Instagram Youtube