El Rebost de la Cisqueta
Carrer de Sant Antoni, 35 - 25720 - Bellver de Cerdanya - Lleida
695564076

Presentació: 

Al municipi de Bellver de Cerdanya hi trobem El Rebost de la Cisqueta (NOVA ADREÇA: Carrer de Sant Antoni, núm. 35, Belver de Cerdanya). "El Rebost" és l’alter ego d’El Tastet de la Cisqueta (botiga situada al Carrer Nou de Sant Pere, 34, de Terrassa).

Dues botigues de la mateixa família separades per 120 km., però amb una característica comuna: tots els productes que hi trobareu són de collita pròpia, de gran qualitat i a bon preu.

Aquesta carnisseria —negoci familiar— va néixer a La Cerdanya, fa més de 15 anys.

Disposen d’una granja a Prullans, d’un obrador propi i de les dues botigues esmentades, la de Bellver de la Cerdanya regentada per la Glòria —la mare— i la de Terrassa pel Daniel —el fill—.

Informació productes o serveis: 

Quant a productes, el seu fort està en les carns fresques, sobretot la vedella, els embutits i tots els elaborats i, de cara a l’hivern, també té molta tirada el trinxat i el caldo, és a dir, productes d’elaboració pròpia.

També ofereixen altres productes nous cada setmana com, per exemple, salsitxes de pollastre amb formatge emmental amb poma caramelitzada, croquetes amb poma caramelitzada amb bacó, botifarra ibèrica...

Entre les especialitats de la Glòria hi trobem:

  • La seva vedella de Mas Narvis, de Prullans,
  • el pollastre de la Seu dUrgell,
  • el xai de Talltendre,
  • els seus elaborats
  • i la gran varietat de pernils i formatges.

Continguts de El Rebost de la Cisqueta

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat