Valoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

Estudi Tigomigo és un espai d'art on compartir vivències úniques que ens permetin emocionar-nos, créixer i reflexionar.

Hi descobrireu obres d'artistes emergents i també a creadors reconeguts. Propostes delicades i diferents de fotografia, ceràmica, escultura, gravat o il·lustració que ben segur us emocionaran.

Informació productes o serveis: 

Una galeria d'art. A Tigomigo hi trobareu obres d'artistes emergents i reconeguts, amb una especial atenció pels creadors locals. Peces úniques de fotografia, ceràmica, gravat, escultura, il·lustració, llibres d'artista... Digueu què esteu buscant i us trobaran la peça que s'adapta a vosaltres.

Tallers d'art. Descobriu la vostra faceta més creativa amb els seus tallers de fotografia, enquadernació i tècniques artístiques. Cursos i workshops per a grans i petits on riure, aprendre i descobrir... perquè l'art s'ha de viure.

Una llibreria especialitzada. Tenen una acurada selecció de llibres d'art, creativitat i fotografia. Treballen amb editorials petites que cuiden al detall els seus llibres per als lectors més exigents.

Espai d'experiències. Creuen que l’art ha de ser experiència, per això els encanta embolicar-se i que les quatre parets de Tigomigo bateguin amb concerts, recitals, performances, projeccions, presentacions de llibres... Estan oberts a les vostres propostes. Treballem junts?

Enquadernacions artístiques. Realitzen edicions artesanals amb molt afecte i atenció per al detall. Llibres d’artista, enquadernacions tradicionals, cosits coptos, japonesos, carpetes, estoigs… explica’ls què necessites i ho faran realitat.

Serveis fotogràfics. Si tens un projecte o encàrrec i necessites un estudi de fotografia, a Tigomigo tenen l’espai que necessites: ampli, amb moltíssima llum natural i ben equipat.


Carrer de Viveret, 17
08221 Terrassa Barcelona
931296691
671230859

De dimecres a dissabte: Tardes de 16.00 a 20.30 h.

Dijous i dissabte també al matí: De 10.00 a 14.00 h.

Fora d’aquest horari amb cita prèvia: 671 23 08 59


 Web Blog Facebook Instagram Twitter Pinterest Botiga online