Valoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

L'Hostal del Fum és un restaurant amb història. Fundat l’any 1872 per la família Burrull, l'establiment és avui un referent a la ciutat gràcies a la seva cuina de menjar tradicional i carn a la brasa.

El que va començar com a hostal de traginers fa més d'un segle, ha adquirit amb el pas dels anys un caràcter molt propi i una sòlida personalitat gastronòmica, i ha estat també mereixedor de diversos reconeixements per la seva extensa trajectòria i qualitat de servei.

L'Hostal del Fum ofereix una àmplia gamma de serveis que inclou menús i carta diaris (amb diverses modalitats per escollir), esmorzars de forquilla i ganivet, celebració de banquets de casament, dinars i sopars d'empresa, menjar per emportar...

El restaurant té una sala principal per a unes 60 persones i tres menjadors més amb capacitat per a 90 (al pis de dalt), 20 i 30 comensals més, respectivament.

L´Hostal del Fum inicia ara una nova etapa en mans de la quarta generació de restauradors, seguint la tradició d´una cuina senzilla amb matèries primeres tan exquisides com el turbot, el llamàntol o el cabrit i artesanal com els seus canalons que segueixen la mateixa manera de fer de la besàvia Joaquima.

Podeu fer les reserves al telèfon 93 788 8337, i també per correu electrònic, Facebook o whatsapp (620 244 702).

Informació productes o serveis: 

Els menús inclouen les begudes (aigua i  vi del Penedès René Barbier) i les postres. El cafè és a part: si feu una celebració, el pastís està inclòs en el menú.

Els migdies de dimarts a divendres us oferim el menú diari de 22€ i el menú de tapes de 25€

Les nits del divendres i el dissabte també us oferim menú de cap de setmana de 25€ i el de tapes de 25€

Els dissabte migdia us oferim el menú de cap de setmana de 25€ i el menú de tapes de 25€

Per acabar la setmana el diumenge us oferim el menú de cap de setmana de 25€

Si sou un grup us recomanem el menú de grups de 27 euros, que és el menú de 25 euros però amb el cafè ja inclòs. En aquest cas els plats és recomanable escollir-los amb antelació, per evitar esperes i ruptures d'stock.

Se serveixen esmorzars de forquilla de dimarts a divendres a partir de les 9:30 fins les 11:30.

També podeu fer un dia abans els vostres encàrrecs per emportar a casa per whatsapp.

Les "nits de tapes" dels divendres i dissabtes som oberts, on també podreu triar entre el nostre menú de cap de setmana o el menú tapes 25€ (+3€ us entra el Gin Tònic) i la nostra carta amb les especialitats de la casa.


Carretera de Montcada, 19
08221 Terrassa Barcelona
937888337

De dimarts a diumenge.

Nits de divendres i dissabte.


 Web Facebook