Tens una EMPRESA i vols tenir una PÀGINA WEB a connecTerrassa? Sortegem una pàgina web per a empresa o professional


connecTerrassa és una comunitat amb més de 100 empreses i professionals associats. Cada empresa té la seva pròpia pàgina web dins de la secció COMUNITAT, distribuïdes per categories en format directori, per a facilitar-ne la seva cerca.

Les pàgines web de les empreses de connecTerrassa no són simples fitxes, són webs dinàmiques, ja que tots els continguts que generem en nom seu apareixen tant (1) a la web general, (2) com als canals temàtics, com (3) a la seva pròpia web d'empresa.

Aquest mes sortegem, entre totes les empreses i professionals de Terrassa, Vacarisses, Matadepera, Ullastrell, Viladecavalls, Castellbisbal i Rellinars una PÀGINA WEB D'EMPRESA que entrarà a formar part de les webs que trobem a http://www.connecterrassa.cat/comunitat.

-----

L’empresa guanyadora haurà de passar la informació (text i fotos) via formulari a la redacció de connecTerrassa, dins del termini d’un mes des de la data de notificació de l’adjudicació del sorteig.

-----

connecTerrassa és un projecte de dinamització del comerç local i dels professionals format per un centenar d’empreses dins del què anomenem COMUNITAT [Què pots fer si ets una empresa de connecTerrassa?].

Vols conèixer millor què és i com funciona connecTerrassa? Clica aquí!

Clica AQUÍ per veure tots els sortejos d'octubre

Dates inscripció: 
dimecres, 9 octubre, 2019 - 10:00 a dimecres, 23 octubre, 2019 - 10:00
Estat del sorteig: 
Participa!
Condicions: 

Cal inscriure's al sorteig omplint el FORMULARI que adjuntem aquí a sota.

Formulari de participació

Per participar en el sorteig cal omplir les següents dades:

Normes dels sortejos:

 • Per a participar al sorteig de connecTerrassa.cat, cal que: 1) empleneu el formulari adjunt, 2) accepteu les polítiques de privacitat i 3) compliu amb les condicions que s'han descrit en aquesta pàgina del sorteig, en cas que n'hi hagi.
 • Farem el sorteig entre tota la gent que hi participi entrant les dades en aquest formulari. Si, a més, cal complir algun altre requisit/condició, serà el propi comerç/professional promotor del sorteig qui haurà de comprovar que es compleix abans d’entregar el premi.
 • La forma de recollir el premi l’estableix el propi comerç/professional que el promou.
 • Els terminis per participar en el sorteig estan determinats en el camp 'dates inscripció' d'aquesta pàgina.
 • Un cop fet el sorteig, el comerç/professional i/o connecTerrassa ens posarem en contacte via correu electrònic amb el/la candidat a guanyador/a. En aquest cas, i només en aquest cas, connecTerrassa cedirà el correu electrònic del candidat a guanyador/a al comerç/professional perquè s’hi puguin posar en contacte. En el correu electrònic de comunicació del premi al candidat a guanyador/a es posarà una data límit per a respondre. Si no obtenim resposta dins del termini, es passarà a comunicar-ho al següent candidat a guanyador/a del sorteig en qüestió.
 • Amb la inscripció en aquest sorteig, els participants s'inscriuen automàticament al butlletí electrònic de connecTerrassa. Així mateix, passen a formar part de la base de dades de connecTerrassa i de les bases de dades segmentades que connecTerrassa gestiona per a cadascun dels seus comerços/professionals membres.
 • Els participants inscrits accepten que connecTerrassa els enviï correus electrònics (màxim un per setmana) en nom del comerç/professional organitzador del sorteig al qual s'han presentat.
 • En compliment de la llei vigent, podran desapuntar-se de la base de dades de connecTerrassa sempre que ho desitgin.
 • Qualsevol canvi o modificació que es pogués donar en el sorteig, es comunicarà a la pàgina concreta del sorteig i/o en algun altre apartat de connecTerrassa.cat, si afecta a més d’un sorteig.
 • Un cop finalitzat el termini, farem el sorteig utilitzant la web sortea2.com. Escollirem els 5 primers candidats a guanyar el premi. I, per ordre cronològic, comprovarem si han complert els requisits i contactarem via correu electrònic amb ells. Si el primer no respon dins del termini que li donguem per a la resposta, passarem al segon i així successivament fins a tenir el nom del guanyador/a, que donarem a conèixer a través de connecterrassa.cat.
 • Per qualsevol dubte sobre el sorteig, les condicions, els premis,... ens podeu escriure a hola@connecterrassa.cat o enviar-nos un Whatsapp al núm. 617.09.67.43, indicant a l’assumpte SORTEJOS CONNECTERRASSA.

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat