×

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Sorteig d’un penjoll QR per a mascotes Silincode® Pets + SCALIBOR [Metatres + Terranova cnc 88]


Les empreses Metatres i Terranova cnc 88 organitzen un sorteig doble consistent en un penjoll QR per a mascotes Silincode® Pets (Metatres) i un SCALIBOR (Terranova cnc 88).

Penjoll QR per a mascotes Silincode® Pets

En cas de pèrdua de la teva mascota, Silincode® Pets permet que qualsevol persona pugui identificar-la, accedir a la informació veterinària i als telèfons de contacte, llegint el codi QR amb el seu smartphone o tauleta.

Amb Silincode® Pets obtindràs una espai web personal per a la teva mascota que podràs personalitzar sempre que vulguis accedint amb el teu usuari i contrasenya des de qualsevol lloc amb connexió a Internet.

Les dades bàsiques inclouen el nom, codi de xip, el número de cens i una foto per a que la identificació sigui més fàcil.

Podràs crear una llista de persones de contacte en cas d’emergència, incloent el seu veterinari habitual. Quan es llegeixi el codi QR del penjoll, els contactes poden rebre un correu electrònic amb la localització aproximada de la mascota per a que puguis trobar-la més ràpidament.

També és possible indicar informació addicional important com ara malalties, al·lèrgies o medicació, així com un petit historial del seu estat de salut.

Els penjolls Silincode® Pets estan fabricats en acer inoxidable recobert de resina per a millorar la seva durabilitat. Estan disponibles en color verd i en una talla única per a totes les mascotes.

Scalibor

El seu principal actiu és la Deltametrina que mitjançant la fricció del collaret amb el pèl i cos l’allibera a poc a poc cada dia i, així, protegeix al teu gos de les picades del mosquit flebotomo (causant de la malaltia de la leishmaniosis) puces, paparres, larves… I, gràcies als 6 mesos de protecció, Scalibor resulta molt assequible per a la butxaca dels propietaris.

Dates inscripció: 
dimecres, 6 abril, 2016 - 10:00 a dimecres, 20 abril, 2016 - 10:00
Estat del sorteig: 
Finalitzat.
Condicions: 

Requisit per a participar a aquest sorteig: Cal inscriure's al sorteig omplint el formulari que adjuntem aquí a sota.

Resultats: 

Veronica Sellarès López (veure fotos)

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat