Primera quota d’allotjament i manteniment web gratuïta [Freaksheep]


Migració i primera quota gratuïta en contractar els serveis d'allotjament i manteniment web. Aprofita't d'un descompte des de 147,62 €. Aprofita aquesta promoció exclusiva de Freaksheep per a membres de connecTerrassa i per a tot l'any 2017!

Tots sabem la importància que té escollir un bon allotjament (o hosting) per a la nostra pàgina web. Per tant, si volem que aquesta funcioni correctament, de manera fluïda, sense interrupcions i a una bona velocitat, no podem escollir qualsevol servidor per allotjar-la.

Si bé és cert que hi ha allotjaments molt econòmics al mercat, aquests sovint no acaben d'adaptar-se a les necessitats del projecte i, a la llarga, acostumen donar problemes com, per exemple, pèrdua de connexió amb el servidor, sobrecàrrega de la màquina, errors inesperats en editar el contingut de la pàgina web, velocitat de càrrega del lloc molt lenta i un llarg etcètera.

Si tens problemes amb el teu hosting o necessites que t’assessori un professional, posa't en contacte amb Freaksheep

 

Dates promoció: 
dilluns, 19 desembre, 2016 - 10:00 a diumenge, 31 desembre, 2017 - 22:00

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat