"Va d'art: les parets, eina d'expressió" per Ruminteriors


 • dimarts, 20 febrer, 2018 - 22:00

  Utilitzar les parets de casa nostra com a eina per expressar-nos és una altra opció per donar personalitat a la nostra llar. Podem vestir-les amb color, papers decoratius, teixits,... o convertir-te en galeries d'art que transmetin allò que agrada, el que volem recordar o el que simplement ens inspira.

  Les opcions són infinites: col·locar-lo en aparent desordre, optar per quadrícules perfectes, jugar a dues parets o simplement focalitzar la mirada en una sola obra.

  L'art és subjectiu i el que t'importa depèn molt del que sents quan veus una peça especial o una simple fotografia. Sigui la simplicitat de la individualitat o la força el conjunt, el que és essencial és que el resultat funcioni.

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Ruminteriors

  Ruminteriors és un estudi d’interiorisme de Terrassa implicat en tot el que realitza amb l’objectiu de treure el màxim rendiment a l’espai disponible. Analitzen i busquen solucions funcionals, originals, avantguardistes i estètiques, tenint en compte les característiques de cada espai. Cada projecte es du a terme a partir d’un estudi rigorós i personalitzat de l’espai, resolvent les premisses i condicionants del projecte a través del disseny de mobiliari, il·luminació i l’ús d’elements estructurals.