"Una nova imatge per a un menjador", per Ruminteriors


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 1 minut

  dimarts, 20 febrer, 2018 - 22:00

  En el moment de fer un canvi de casa, el més habitual és intentar aprofitar el mobiliari de l'antic habitatge, amb la intenció de comprar mobles nous més endavant.

  I el temps passa... fins que arriba el moment de fer el canvi.

  Ruminteriors explica aquí com aconsegueix fer un "new look" en un menjador:

  "Per trencar la línia allargassada del menjador s'ha optat per col·loca una taula rodona, amb una làmpada penjada de teixit, aconseguint així un ambient més càlid.

  El mobiliari és fet a mida i dissenyat per Ruminteriors, ja que ens havíem d'adaptar a diferents característiques de l'espai que ens condicionaven. El fet de fer els mobles a mida és un dels trets diferencials de Ruminteriors, ja que cada casa que fem té un mobiliari totalment personalitzat, adequat a les seves característiques i condicions.

  S'ha buscat una estètica minimalista i lineal pel mobiliari, perquè s'integri a l'espai i no ens condicioni per futures decoracions."

  Analitzada la zona del sofà, i com que és la més estreta del menjador, s'han col·locat unes tauletes de centre estretes, però arrodonides. "Evitant la forma rectangular a les taules, s'aconsegueix trencar la linealitat de l'espai."

  Per aprofitar el racó que deixa l'ascensor de la casa, s'ha col·locat una prestatgeria a joc amb tot el mobiliari.

  En general, l'objectiu ha estat aconseguir fer un mobiliari simple i minimalista, sense perdre la calidesa de l'ambient i jugant amb els teixits i la il·luminació.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat