Surtdecasa.cat i connecTerrassa acorden col·laborar en l’intercanvi de continguts i difusió


 • Etiquetes: Surt de Casa, col·laboració, cultura, oci | Temps de lectura: 2 minuts

  divendres, 6 març, 2015 - 14:00

  NOTÍCIA | L’edició del Vallès Occidental del digital cultural de proximitat Surtdecasa.cat i el projecte de dinamització del comerç local i dels professionals connecTerrassa han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual s’emplacen a intercanviar continguts i espais de difusió, entre altres. L’objectiu dels dos actors és fer créixer els dos projectes de forma paral·lela.

  Mitjançant aquest acord, les seccions de notícies i agenda de connecTerrassa es veuran ampliades amb periodicitat setmanal amb continguts elaborats per la redacció de Surtdecasa.cat, relacionats amb temes culturals, d’oci i família. Aquests continguts augmentaran la seva difusió gràcies a entrar a formar part del butlletí setmanal que connecTerrassa envia a uns 2.000 terrassencs amb les millors notícies, entrevistes i articles d’opinió de la setmana.

  De la mateixa manera, Surtdecasa.cat podrà utilitzar continguts de connecTerrassa que li puguin ser d’interès, ja sigui per a publicar-los a la seva web com per a ampliar-los per a generar noves notícies o reportatges.

  Així mateix, es coordinaran els continguts de les dues agendes d’aquests mitjans, per tal de no repetir actes i elaborar-ne els continguts millorant-ne la qualitat.

  La visibilitat i difusió dels membres de connecTerrassa es veurà ampliada gràcies a nous continguts que s’aniran publicant a Surtdecasa.cat, sempre que siguin d’interès i relacionats amb la temàtica cultural i d’oci d’aquest mitjà.

  Així mateix, els membres de connecTerrassa gaudiran d’avantatges econòmics en la contractació de publicitat a Surtdecasa.cat.

  Un cop es tinguin indicadors de l’evolució d’aquest acord, ambdues parts s’han posicionat a favor d’analitzar i ampliar vies de col·laboració més estretes.

  Amb aquest acord, Surtdecasa.cat entra a ampliar la llista de col·laboradors i partners de connecTerrassa passant, així, a tenir els mateixos drets i avantatges que la resta de membres i col·laboradors del projecte de dinamització del comerç local i dels professionals de Terrassa.

  Surtdecasa.cat és una plataforma digital amb vocació de ser un referent en la informació cultural i d'oci a diferents punts de la geografia catalana. Un mitjà modern i professional que, d'una banda, vol donar veu a les propostes culturals del territori i, per l'altra banda, dinamitzar i impulsar noves iniciatives. L’equip professional que hi ha darrere de l’edició vallesana està format per Núria Casanovas, Anna Brullet i Anna Fernández.

  Reviews

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat