Sébastien Fabre (Sevan): “La psicologia, encara que pugui semblar que no té massa a veure amb la fisioteràpia, també hi està molt relacionada”


 • Etiquetes: salut i bellesa, Sevan, Fisioteràpia, psicologia | Temps de lectura: 1 minut

  divendres, 10 abril, 2015 - 17:00

  ENTREVISTA | Ens fa aquesta afirmació en Sébastien Fabre, de Sevan Centre Salut (Plaça del Progrés, 19), i afegeix que “hi ha molts dolors psicosomàtics, d'estrès, d'ansietat, de depressions,... que acaben caient en problemes simptomàtics de dolor, de problemes musculars,... i, aquí, el psicòleg ens pot aportar molta ajuda".

  El centre de salut Sevan vol esdevenir un centre multidisciplinar, on la fisioteràpia col·labora estretament amb altres àmbits de la salut com la podologia, la psicologia, la dietètica i l'estèticaRecentment han incorporat un psicòleg i una podòloga i, més endavant, tenen previst fer el mateix amb especialistes en dietètica i estètica.

  Actualment, rehabilitació i podologia ja estan molt implantats a Sevan. Ara, en aquest camí de reforçar la complemntarietat entre diversos àmbits de la salut, estan potenciant molt el camp de la psicologia, amb la incorporació des de fa un temps d'Otto Weingartner, psicòleg especialitzat en infantil i adolescents, tot i que també toca altres camps de la psicologia.

  I, és que en el fons, tal i com ens recorda Fabre, “es tracta de col·laboracions bidireccionals, ja que el pacient tant pot venir per una tema de rehabilitació i acabar sent derivat al psicòleg per complementar els resultats, com a la inversa, pot venir expressament als serveis de psicologia que oferim i, si el psicòleg ho considera oportú, pot proposar seguir el tractament en rehabilitació”.

  El servei de psicologia a Sevan està reservat als dimarts i dijous, tot el dia.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat