Sabeu que vol dir Mádara?


 • dimarts, 27 gener, 2015 - 10:15

  OPINIÓ | Planta misteriosa amb aroma dolç que creix en prats i costes de la part nord de Letònia. Durant segles hi ha hagut dones sàbies que han utilitzat aquesta i altres plantes medicinals per a la seva bellesa.

  Les plantes d'aquesta zona s'han adaptat per sobreviure en un clima extrem i canviant i absorbir el poc sol que tenen. Durant els curts estius nòrdics, les plantes concentren tota la seva energia en el petit període de floració, acumulant una concentració única de principis actius.

  Per això, els extractes de plantes bàltiques que utilitza Mádara són especialment poderosos i eficaços, podent, així, crear cosmètics que sobresurten.

  Un exemple, la camamilla blava de Letònia comparada amb la camamilla blava que consumim a Europa (provinent d'Egipte), conté una quantitat significativament major de camazulè (mol·lècula que actua com a antial·lèrgic i antiinflamatori).

  --

  Si voleu conèixer una mica més la marca Mádara, podeu passar per La Provença (C/ de la Palla, 19) i provar els productes o demanar mostres....

  + info sobre Mádara a Viquipèdia.

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Eva Perales

  Esteticista i quiromassatgista amb coneixements d’aromateràpia i dermocosmètica.
  Propietària de la botiga La Provença (C/ de la Palla, 19, Terrassa) - Facebook