Restaurants de connecTerrassa, amb la lluita contra el malbaratament alimentari
Etiquetes: Recooperem, Consorci de Residus del Vallès Occidental | Temps de lectura: 1 minut
Hi ha campanyes que no poden passar desapercebudes. És el cas de la campanya "Recooperem. Acaba't el plat a casa", impulsada pel Consorci de Residus del Vallès Occidental, a la qual s'han adherit el restaurant La Torreta, el restaurant L'Alegria del Teatre, el restaurant 3 de Nou, la creperia El Doll Bretó i el restaurant Rístol, entre d'altres establiments egarencs i vallesans.
La campanya té l'objectiu de conscienciar la població en l'àmbit del malbaratament alimentari. Cal tenir en compte que a Catalunya cada dia llencem 719 tones de menjar en bon estat. Més de la meitat prové de les llars, un 58%, però també es malbaraten aliments als supermercats i restaurants.
Per això, la campanya proposa fer un canvi d’hàbits tant a casa com quan vas a menjar a fora. La Torreta, 3 de Nou i L'Alegria del Teatre i Rístol també volen contribuir a la promoció de canvis mediambientals, econòmics i socials a través de la campanya que s'inicia el 21 de novembre i finalitza el 20 de desembre. Els clients podran demanar la seva carmanyola i emportar-se el que no s'hagin acabat! En arribar a casa, es podrà aprofitar, congelar-ho per un altre dia o convertir-lo en una recepta original!
Més info:
Afegeix un comentari