Qui són les persones guanyadores del SORTEIG de 7 dinars/sopars per a 2 persones que hem organitzat durant el mes de maig?


 • Etiquetes: bars i restaurants | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 11 juny, 2018 - 18:00

  Durant tot el maig hem organitzat un SORTEIG COL·LECTIU especialQuè sortejàvem? 7 dinars/sopars per a dues persones en els següents establiments, membres de connecTerrassa:

   

  Bau House (Avinguda Jacquard, 1).

  PREMI: Un sopar + concert o vermut complet + concert, tot per a dues persones a consumir abans d’octubre (mirar agenda Bau House per veure programació concerts).

  GUANYADOR/A: Mercè Hierro Miró.

   

  El Cingle de Vacarisses (Plaça Major, s/n Vacarisses).

  PREMI: Dinar per a dues persones (begudes no incloses) de dilluns a divendres.

  GUANYADOR/A: Ramon Vidal Vila.

   

  El Doll Bretó (Carrer del Camí Fondo, 12).

  PREMI: Dinar per a dues persones. El/la guanyador/a podrà disfrutar del premi de diluns a divendres, a escollir. El dinar consisteix un menú d'entre setmana.

  GUANYADOR/A: Sergi Martínez Nieto.

   

  El Tastet de la Cisqueta (Carrer Nou de Sant Pere, 34).

  PREMI: 20€ a gastar en plats cuinats o precuinats, a escollir al llarg d'un mes des de la data de notificació del premi.

  GUANYADOR/A: Montse Gómez Garcia.

   

  Ricardo i Montse (Mercat de la Independència - Raval de Montserrat, s/n).

  PREMI: Un sopar/dinar per dues persones per emportar (2 raccions d’un primer plat i 2 raccions d’un segon plat).

  GUANYADOR/A: Josep Ramon Torradas i Baquer.

   

  La Torreta (Carrer Nou de Sant Pere, 50).

  PREMI: Menu coques per a dues persones.

  GUANYADOR/A:

   

  El Nou101 (Carrer de Granada, 101).

  PREMI: Dinar per a dues persones valorat en 39,95€ consistent en un primer plat d'amanida o graellada de verdures i un segon plat de graellada de carn.

  GUANYADOR/A: Elia Galán Duran.

   

  Com s’hi podia participar? 1) Omplint el formulari a través de la web de connecTerrassa o 2) omplint la butlleta que oferien els establiments anteriors, amb la col·laboració de tots aquests comerços: 4 unces; Astromoon; Aubets Informàtica; Crea’t a mà; Egara Pintures; Espai Sacra; Esthetica Natural; Fupar; L’Alfàbrega; L’orella verda; Mar Imatge&Perruqueria; Nurnutrició; Parafarmàcia Nova; Tweed Idiomes.

  Com hem escollit les persones guanyadores? Hem agafat tots els participants que ho han fet via web (437 inscrits) i hem digitalitzat totes les butlletes emplenades (més de 800). Ho hem ajuntat tot i hem escollit una persona guanyadora per a cadascun dels 7 premis, més dos suplents, per si no respon. Hem enviat un correu electrònic a la persona guanyadora, que té de termini per a acceptar el premi el proper divendres 15 de juny, a les 10.00 h. Si no respon, passarem a contactar amb els suplents. ANIREM PUBLICANT ELS NOMS GUANYADORS EN AQUESTA NOTÍCIA, A MESURA QUE VAGIN CONTESTANT LES NOTIFICACIONS DELS PREMIS.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat