• Núria Amat (Nurnutrició): "Els distribuïdors d'Herbalife tenim un tracte més proper amb el client i el motivem per aconseguir els seus objectius"

  dimecres, 2 setembre, 2015 - 19:15

  ENTREVISTA | Núria Amat (Nurnutrició) és distribuïdora independent de productes Herbalife, articles comercialitzats a través de l'anomenada "venda directa". L'hem entrevistat i hem repassat amb ella alguns aspectes relacionats amb l'empresa Herbalife i els seus productes:

  connec. - Ja fa molts anys que els productes Herbalife tenen implantació al nostre país i molts n'hem sentit a parlar en un moment o altre, però, què és exactament HERBALIFE?

  Núria Amat. - Herbalife és una empresa internacional de nutrició que ven productes de control de pes, de nutrició i per cuidar-se, pensats per mantenir un estil de vida saludable. Els productes d'Herbalife es venen actualment a més de 93 paÏsos mitjançant  una xarxa de distribuïdors independents. La companyia dóna suport a Herbalife Family Foundation i al seu programa Casa Herbalife per contribuir a promoure uns bons hàbits nutricionals entre la població infantil.

  connec. - Explica'ns en què consisteix exactament aquest concepte de la venda directa. Quins avantatges té la compra directa si la comparem amb la compra habitual en altres tipus d'establiments?

  N.A. - Nosaltres tenim un tracte més proper amb el client ja que no només venem els productes sinó que donem suport i assessorament als nostres clients i els motivem per aconseguir l'objectiu inicial pel qual compren els productes (per perdre pes, per guanyar-ne o per d'altres motius). Si compres productes de nutrició a d'altres establiments, ningú no es preocupa si t'agrada el sabor, si t'ho prens o si tens algun dubte.

  connec. - Quin tipus de productes ofereixes com a distribuïdora independent d'Herbalife? Quin és el que més et demanen els teus clients?

  N.A. - Hi ha 3 línies de productes: nutrició interna (per baixar, augmentar o mantenir pes i per augmentar el benestar i la vitalitat), productes esportius (recuperadors, begudes isotòniques, suplements de proteïna i la linea de nutrició externa (gels de bany,xampús, cremes hidratants, exfoliants, contorn d'ulls,etc...)
  El producte estrella és el batut nutricional F1, que pot substituir un àpat en el cas de voler perdre pes, o ajuda a millorar la ingesta diària de nutrients si es pren com a suplement. Aquest batut el tenim en 7 sabors (xocolata, vainilla, capuccino, tropical, poma caramelitzada amb canyella, maduixa, cookies i crema, i ara, després de dos anys, ha tornat el de menta amb xocolata). 

  connec. - Què ofereixen els productes HERBALIFE que no ofereixin altres productes del mercat? On es troba el "valor afegit" d'HERBALIFE?

  N.A. - Són productes vegetals, exclusius, que complementen l'alimentació diària, deliciosos i rápids de preparar. Tenen el suport del Consell Consultor de Nutrició (NAB),  que està format per experts líders de tot el món en temes nutricionals, de ciéncia i de salut, (fins i tot per un premi Nòbel. el doctor Louis Ignarro), i que es dedica a educar i capacitar als associats '"Herbalife Independents". Estem parlant de productes que estan presents a mes de 93 països, on han passat tots els controls sanitaris, diferents per a cada país. Tot això avala la qualitat extraordinària dels productes Herbalife.

  connec. - HERBALIFE ofereix dues gammes de productes: els pròpiament nutricionals i aquells dirigits al control de pes. És així? O estem parlant d'un sol tipus de producte? I quina de les dues gammes té més interès entre el públic?

  N.A. - No són exactament el mateix producte: l'F1, depèn de com es prengui, serveix per perdre pes (substituint àpats) o per guanyar-ne (menjar-lo després de cada àpat), però també hi ha productes que serveixen perquè les persones assoleixin diferents objectius, sempre des del punt de vista de millorar la seva nutrició, la seva alimentació i els seus hàbits de vida. Jo, personalment, tinc més clients que volen perdre pes que no pas clients que vulguin guanyar-ne, però és que, estadísticament, també hi ha més persones obeses que amb pes insuficient. També tinc alguns clients esportistes: els distribuïdors d'Herbalife estem treballant cada vegada més amb practicants d´esport. Per posar-te un exemple: hi ha més de 240 entitats esportives d'elit que utilitzen la línea H24 per millorar els seus resultats. Es tracta de productes molt acurats, amb el certificat “no doping” del Laboratori de Colònia, i que faciliten que mai l'esport provoqui un desgast de la salut de l'atleta o del practicant.

  connec. - Des de quan distribueixes productes Herbalife? Com és que te'n vas fer? Què diries a tots aquells que se sentin seduïts per la idea de convertir-se en distribuïdors de la marca?

  N.A. - Ja fa gairebé dos anys que distribueixo productes d'Herbalife. Em vaig quedar sense feina i no m'oferien cap entrevista -suposo que per l´edat-,  i en el meu sector, (comercial) ja m'havien exclòs del mercat laboral, de manera que vaig decidir-me per aquests sector que està creixent cada cop més. Has de fer molt poca inversió, gairebé res, i tens un equip de gent disposada a ajudar-te a fer funcionar molt bé el teu negoci. L'empresa, a més, també t'ofereix habitualment cursos de formació perquè puguis estar sempre al dia i informada de les darreres novetats.

  connec. - Ets una distribuïdora de productes de venda directa, i per tant no tens botiga. Com ho ha de fer qui estigui interessat en conèixer o comprar els teus productes?

  N.A. - Molt fàcil: em poden trucar al telèfon 691 07 72 23 o escriure'm un correu electrònic a l'adreça nurnutricio@gmail.com . També poden consultar la meva pàgina de Facebook Herbalife Terrassa.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat