Neix el segon canal territorial de connecTerrassa: Salvador Espriu - Iscle Soler


 • Etiquetes: | Temps de lectura: 2 minuts

  divendres, 22 abril, 2016 - 18:00

  Amb l'ull posat de ple aquest any 2016 a segmentar els públics a qui es dirigeix connecTerrassa, ja sigui per interessos (canals temàtics) com per zones comercials (canals territorials), i després de fer-ho amb el canal territorial Ca n'Anglada, que es va fer públic aprofitant la Fira de l'Oliva que es va celebrar en aquest barri, ara neix el canal Salvador espriu - Iscle Soler.

  Aquesta zona compresa entre la Plaça Salvador Espriu i el Carrer Iscle Soler té un dinamisme comercial molt gran, que a vegades pot quedar poc visible per la seva ubicació física, tot i ser part del barri del centre de la ciutat. Amb l'objectiu de dinamitzar-lo i fer-lo visible connecTerrassa s'ha posat en contacte amb una part important dels establiments comercials d'aquesta zona i, aprofitant la Diada de Sant Jordi, llança el seu segon canal territorial.

  En aquest espai ja hi trobem una quantitat important de comerços que són membres de la Comunitat connecTerrassa, com: 

  A aquests comerços, que són membres de connecTerrassa, hi afegim una nova modalitat de comerços que disposaran de pàgina web dins del canal en qüestió, a l'estil directori, fet que els permetrà ser més visibles tant a la web com als cercadors com Google. És el cas de Bel Definity, Cafeteria-Restaurant Donau, Finques Llena, Flors Gras, Fora Tattoo, Spriu Perruquers i Xtrem Estilistes. Als que els propers dies s'hi afegiran pàgines web de Bon Cotó, Xitos i altres establiments comercials de la zona.

  A la pàgina web de cada canal hi podeu trobar:

  1. Informació del canal.
  2. Pàgines web dels membres de connecTerrassa que són d'aquest canal.
  3. Directori de pàgines web dels comerços del canal, siguin o no membres de connecTerrassa.
  4. Continguts (notícies, entrevistes, articles d'opinió, agenda, promocions, sortejos, formació...) referents al canal en conjunt i dels membres de connecTerrassa que formen part d'aquest canal.
  5. Formes de seguiment específic del canal, com poden ser xarxes socials...
  6. I, butlletins informatius específics amb informació del canal que es pot escollir quan et registres a connecTerrassa.

  --

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat