Natàlia Cugueró (Get a Partner) parlarà de la importància dels sistemes de control de gestió informals al VI Congrés ACCID


 • Etiquetes: gestories, Get a Partner, empreses | Temps de lectura: 1 minut

  dimecres, 6 maig, 2015 - 19:00

  NOTÍCIA | Els dies 28 i 29 de maig la Universitat Abad Oliva CEU organitza el VI Congrés Català de Comptabilitat i Direcció (ACCID). S'hi presentaran temes actuals i innovadors, tant en comptabilitat com en gestió empresarial.

  Natàlia Cugueró, sòcia de Get a Partner, presentarà conjuntament amb el professor de l'IESE, Josep Maria Rosanas, una sessió on es parlarà de la importància dels sistemes de control de gestió informals i, en particular, la incidència que té la justícia organitzativa per tal de crear motivacions alineades entre socis, empleats i col·laboradors.

  En sistemes de control de gestió, s'han prioritzat els sistemes de control que donen una falsa il·lusió de control a través de seguiments d'objectius mesurables. Aquests poden ser un bon diagnòstic de la situació d'una empresa, però no existeix cap sistema de control de gestió formal que de manera automàtica solucioni el control de gestió.

  Amb un cas pràctic prototípic, Rosanas i Cugueró presentaran quina alternativa hi ha quan els sistemes de control formal no poden solucionar els problemes de control a llarg termini.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat